07-03-2014, 09:35 AM
cop, to zwykly pospolity troll, spamer, i... oszust! Podejrzewam, ze jego kazda historia, jest zmyslona tak samo jak wiele innych rzeczy ktore staral sie wmowic innym, a ktore moge obalic powolujac sie na jego wlasne cytaty. Przyklad potwierdzajacy, ze cop to zwykly pospolity klamca:
Dwa lata temu pisal tak:
Autor komentarza: cop Data: 23-12-2012 21:57:36
masz dobra pamiec. ja nawet tojego "user name" nie pamietam. Moze to juz te moje 41 lat...lol....
Moja babka urodzila sie w USA, ale jej rodzice przyjechali w 19 wieku z Polski. Druga czesc rodziny pochodzi z Wloch a konkretnie z okolic Turynu. To trak by pomoc wam w zgadywankach....
Klamie, albo cofa sie rowzoju, i z uplywem czasu robi sie mlodszy.
Jest tu jeszcze ktos, ktory wierzy w te bzdury? Jak widac cop sam sie placze w zeznaniach, a te dwa posty ewidentnie pokazuja, ze cop moze wymyslac wszystko.. poczawszy od wieku, a konczac na tych walkach ktore oglada przy ringu, czy walkach ktore chroni przed korupcja.
ps. Ja juz na lotnisku(pisze z tel)... czekam na Sandera i reszte ekipy bokser.org(Matys, juz najebany jak bombowiec lata po lotnisku, a Joker nacpany zaczepia jakies Azjatki
) bo lecimy na walke Alvarez-Angulo. Szkoda, ze nie bedzie copa. Juz dzwonuil Krzycho, ze zaraz dojedzie, i Gogolius ktory podbnie jak Matys, chce najwidoczniej zerwania filmu na lot do USA.
(06-03-2014 06:01 AM)cop2 napisał(a): [ -> ]Witam. Andre. Newton, MA. USA
BU. Marketing
Boxing & Boxing & Boxing
36 years old.
Dwa lata temu pisal tak:
Autor komentarza: cop Data: 23-12-2012 21:57:36
masz dobra pamiec. ja nawet tojego "user name" nie pamietam. Moze to juz te moje 41 lat...lol....
Moja babka urodzila sie w USA, ale jej rodzice przyjechali w 19 wieku z Polski. Druga czesc rodziny pochodzi z Wloch a konkretnie z okolic Turynu. To trak by pomoc wam w zgadywankach....
Klamie, albo cofa sie rowzoju, i z uplywem czasu robi sie mlodszy.

ps. Ja juz na lotnisku(pisze z tel)... czekam na Sandera i reszte ekipy bokser.org(Matys, juz najebany jak bombowiec lata po lotnisku, a Joker nacpany zaczepia jakies Azjatki