01-12-2014, 08:12 PM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
01-12-2014, 08:42 PM
@BESTIA
WTF? przecież napisał wyraźnie, że chce zgubić tkankę tłuszczową jednocześnie nie tracąc za bardzo przy tym masy mięśniowej? dieta, która BARDZO ogranicza spożyte kalorie ma mu w tym pomóc? taki jesteś znawca czy po raz kolejny chciałeś zabłysnąć jakimiś ładnymi skrócikami? widzę, że jesteś ekspertem w tym jak łatwo nabawić się efektu jojo lub katabolizmu. W ogóle BESTIA, udzielasz się w tym temacie najczęściej, czekam na jakieś zdjęcie Twoich efektów pracy.
@Joker
Nie da się schudnąć 8 kg w miesiąc nie tracąc przy tym masy mięśniowej. Jaką byś dietę nie zastosował, jakich sterydów byś nie użył (pomijam fakt, że branie tego typu substancji może skończyć się tragicznie i jest po prostu idiotycznym pomysłem). Ewentualnie możesz się odwadniać czyli zacząć pić kilka litrów wody dziennie przez 2-3 tygodnie a potem obcinać podaż wody z każdym dniem... oprócz tego dieta, treningi cardio i tyle ile zdążysz schudnąć tyle schudniesz. Ile Ty masz lat?
WTF? przecież napisał wyraźnie, że chce zgubić tkankę tłuszczową jednocześnie nie tracąc za bardzo przy tym masy mięśniowej? dieta, która BARDZO ogranicza spożyte kalorie ma mu w tym pomóc? taki jesteś znawca czy po raz kolejny chciałeś zabłysnąć jakimiś ładnymi skrócikami? widzę, że jesteś ekspertem w tym jak łatwo nabawić się efektu jojo lub katabolizmu. W ogóle BESTIA, udzielasz się w tym temacie najczęściej, czekam na jakieś zdjęcie Twoich efektów pracy.
@Joker
Nie da się schudnąć 8 kg w miesiąc nie tracąc przy tym masy mięśniowej. Jaką byś dietę nie zastosował, jakich sterydów byś nie użył (pomijam fakt, że branie tego typu substancji może skończyć się tragicznie i jest po prostu idiotycznym pomysłem). Ewentualnie możesz się odwadniać czyli zacząć pić kilka litrów wody dziennie przez 2-3 tygodnie a potem obcinać podaż wody z każdym dniem... oprócz tego dieta, treningi cardio i tyle ile zdążysz schudnąć tyle schudniesz. Ile Ty masz lat?
01-12-2014, 08:43 PM
To metoda dość hardcorowa.
W VLCD chodzi o wysoka podaż białka 250-300g, tłuszcze 50-70 g, węgle strawne jak najmniej nawet pod 0, jedynie akceptowane są te z owoców i warzyw. BCAA, witaminy, kofeina, guarana jak najbardziej się przydadzą, co tydzien lub dwa ładowanie jesz o opór od rana do wieczora. Cardio, HITT nie robimy, bo nie ma potrzeby, co do treningu to polecam kompleksy sztangowe.
Bo katabolizm, bo ufo, bo kosmici, bo się nie, da bo coś tam. Poczytaj o VLCD, ja widziałem już świetnie wysuszone sylwetki i braki spadków masy. Joz o tym pisałem, nie będę wklejał swoich zdjęć.
Jak wchodzisz na diete low carb to, w pierwszym tygodniu spada 4 kg gliko i wody, wiec nie mówi mi, że się nie da.
W VLCD chodzi o wysoka podaż białka 250-300g, tłuszcze 50-70 g, węgle strawne jak najmniej nawet pod 0, jedynie akceptowane są te z owoców i warzyw. BCAA, witaminy, kofeina, guarana jak najbardziej się przydadzą, co tydzien lub dwa ładowanie jesz o opór od rana do wieczora. Cardio, HITT nie robimy, bo nie ma potrzeby, co do treningu to polecam kompleksy sztangowe.
(01-12-2014 08:42 PM)RedHawk napisał(a): [ -> ]@BESTIA
@Joker
Bo katabolizm, bo ufo, bo kosmici, bo się nie, da bo coś tam. Poczytaj o VLCD, ja widziałem już świetnie wysuszone sylwetki i braki spadków masy. Joz o tym pisałem, nie będę wklejał swoich zdjęć.
Jak wchodzisz na diete low carb to, w pierwszym tygodniu spada 4 kg gliko i wody, wiec nie mówi mi, że się nie da.
01-12-2014, 08:51 PM
Bestia
Leżac w wannie czytawszy troche o tej diecie
#i bcaa podobno nie potrzebne bo amino mamy z białka
#człowiek się robi płaski jak szmata ale ladowanie pomaga
Redhawk
16 skończe 18 grudnia.
Btw fajne zdjecie z Artkiem ja bym chciał takie z Golota,Foremanem
Bestia
daj linki do przemian,efektów czy dzienników jesli masz ofc
btw Stosowałeś?
Leżac w wannie czytawszy troche o tej diecie
#i bcaa podobno nie potrzebne bo amino mamy z białka
#człowiek się robi płaski jak szmata ale ladowanie pomaga
Redhawk
16 skończe 18 grudnia.
Btw fajne zdjecie z Artkiem ja bym chciał takie z Golota,Foremanem

Bestia
daj linki do przemian,efektów czy dzienników jesli masz ofc

btw Stosowałeś?
01-12-2014, 08:53 PM
![[Obrazek: koniec%2520bebzon.jpg]](https://lh6.googleusercontent.com/-B_Q2YA1ZvIw/VAR4AS-4I5I/AAAAAAAAGaA/9qW_pGlvy9c/s644/koniec%2520bebzon.jpg)
Myślę że Solar się nie obrazi, podczs redukcji był na VLCD, tylko manipulował węglami i tłuszczami ogólnie kcal.
Bestia
daj linki do przemian,efektów czy dzienników jesli masz ofc Smile
btw Stosowałeś?
Dziennik http://www.body-factory.pl/showthread.ph...D&page=126
Ogólnie możesz też pójść inną drogą, jak chcesz kolejny świetny art http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=15765
01-12-2014, 09:01 PM
O ku*ewka ile mu to zajeło?
01-12-2014, 09:03 PM
Strona 51 koniec masy, a 126 koniec redu.Dobra RedHawk, mamy grudzień zrobię foty, i jeśli nie będzie wstydu to wrzucę, a umawiamy się ma czerwiec z porównaniem.Mam braki z 8,9 kg masy do ciebie, ale powalczę jeśli zdrowie dopisze.
01-12-2014, 09:13 PM
Też moge wrzucić foty i po tym 1,5 m vlcd dam przemiane.Bestia ufam Ci co do tego,pomożesz w tym ustrojstwie? 

01-12-2014, 09:29 PM
Wspólnymi silami coś zaradzimy, nie będzie to typowe VLCD.Trzymasz jakaś dietę, ile razy trenujesz w tygodniu?www.body-factory.pl/showthread.php?t=1559 zapoznaj się z tym trenem, powinien być najlepszy, i ogranicza aeroby.
01-12-2014, 09:36 PM
Bestia
Trenuje 4xtyg,nie dawno skończyłem mase gdzie dieta była.Trenować moge cd,silka u siebie
Link nie śmiga :/
Trenuje 4xtyg,nie dawno skończyłem mase gdzie dieta była.Trenować moge cd,silka u siebie

Link nie śmiga :/