A co na zawody się przygotowujesz?
Ciężko będzie,nie wiem czy nawet w USA dostaniesz.
Bestia
Bądźmy poważni zawody...
Pani w szkole powiedziała że wyglądam tu cytuje ,opasle prosie' bardzo mnie to zabolało.Pozatym wstyd przebierać się na wf bo brzuch jak rozgotowana dynia a suty stoją jak wentle od Stara-kumple mają beke niech ch*j spali to ebane gimnazjum.
Ogólnie czytałem,że robienie masy ponad 15-20%BF to głupota bo zyskujemy głównie masę Tłuszczową.Chcesz to podrzucę ci link bardzo dokładnie opisanie.
Sorry że dopiero teraz ale całkiem zapomniałem.Gdybyś był Bestio taki miły to możesz wrzucić.
Po wszystkie porady panowie do Salety

, Nakoksowany niesamowicie w studiu,już nawet szyi nie ma,w końcu najcięższe zadania w discovery tego wymagają

Do tych, co siedzą w temacie. CT FLETCHER twierdzi, że nigdy nie koksował. Jest to możliwe aby taką budowę ciała wyrobić sobie na odżywkach i dobrej diecie? A jeżeli nie to dlaczego gość o tym ciągle nawija, że jest czysty?
Wilczekstepowy
Coleman, Schwarzenegger, Culter itd wszyscy mówią że są czyści, a jak jest chyba nie trzeba tłumaczyć. Gdy chcesz startować amatorsko w jakiś konkursach kulturystycznych nie masz na co liczyć będąc naprawdę czystym. Wszyscy są czyści dopóki nie wpadną

...
"Jesteście bandą pierdolnych hipokrytów! Oczekujecie, że będziemy wjeżdżać pod górę z prędkością pociągu, a potem się oburzacie, gdy się wspomagamy " MARCO PANTANI, 1970-2004
Wilczek
Gdyby się przyznali ze kłują/kluli stracili by kontrakty z firmami od supli lub na swoich wlasnych.
BESTIA
Arni się przyznał tak jak i ostatnio bodajze Yates.
To przy okazji spytam jeszcze raz
Macie jakiś pomysł skad skombinować efke?Może byc na priv.
Arni wrzucił kiedyś swój cykl w neta, nieziemskie dawki.