(03-12-2014 02:34 PM)BESTIA napisał(a): [ -> ]1 kg mięśnia w miesiąc, to mega wynik dla zaawansowanego na mega koksie.
Kilka lat temu w dwa miesiace zrobilem ok. 15kg. To nie wszystko. Rozstalem sie kobita miesiac temu, i od 1 listopada mieszkam sam. W tej chwili schudlem przez dokladnie 33 dni 9.5 kg. Jak widac z tym robieniem masy, czy ewentualnie chudnieciem, to wszystko zalezy od danego czlowieczka.
Niby jak mam to udowdnic?
(03-12-2014 05:49 PM)BMH napisał(a): [ -> ]Niby jak mam to udowdnic?
No daj jakies zdj przed/po,wyniki badań albo opinie świadków

(03-12-2014 05:59 PM)Joker napisał(a): [ -> ]No daj jakies zdj przed/po,wyniki badań albo opinie świadków 
Byloby najlepiej dla tych co wszedzie wietrza podstep heh.
Ja mam zajebista przemiane materii. W tydzien bez zadnego treningu moge zlapac kilka kg. wystarczy, ze bede duzo jadl i pil... to samo idzie w druga strone.
Co do tych 15 kg to jasne, ze bylo to na mega pompie. Chyba nikt nie uwierzyl, ze na sucho z pomoca samej diety?
Uwazam, ze na samym megace(chodzi mi o to mleczko) bez zadnych sterydow mozna zlapac z 7/10kg w miecha. Kto pil, ten wie jak sie po tym "rosnie".
Strasznie chu*owo się czuje na tym vlcd to chyba nie dla mnie:/ Bez wegl umieram,w robocie prawie zasłabłem i jepłem z rusztowania jak za 2 dni nic sie nie zmieni przejde na zwykla deficytowke plus hiit i cardio.
@BMH
To takie realne, jak legendarne pojedynki Rollinsa 2(KO 2).

Że latasz z wagą jak Solis w Mcdonaldzie.
(03-12-2014 07:04 PM)Joker napisał(a): [ -> ]Że latasz z wagą jak Solis w Mcdonaldzie.
Piles kiedys megace? Czy jestes na tyle zieloni w temacie, ze dziwi was 15kg w dwa miesiace na ostrej pompie(testosteron/deka)+megace?