@BESTIA
Czemu uparłeś się na Izolat? masz za dużo kasy? weź koncentrat. Polecam Whey 100 z Treca.
Od 4-5 miesięcy jestem w ruchu. Wszystko praktycznie domowym sposobem. Pompki, brzuszki, podciąganie na drążku, praca hantelkami (głównie biceps i triceps nimi robiłem). Żadnej diety, żadnych wspomagaczy, kreatyn i innego świństwa. Efekt mnie bardzo zadowolił - bicki wyglądają naprawdę nieźle, klata poszła do przodu i jest, że tak powiem podkreślona. Na wadze przybrałem 5-6 kilogramów i gołym okiem widać, że urosłem

I tyle, pozdrawiam

(21-05-2014 06:00 PM)Sander napisał(a): [ -> ]Żadnej diety, żadnych wspomagaczy, kreatyn i innego świństwa.
Sander... zdrowa dieta to dla Ciebie świństwo? wspomagacze tzn. suplementy to świństwo? kreatyna? jak nie masz pojęcia o tym to nie pisz takich bzdur, oki? nie piszę tego złośliwie. Przytyłeś 5-7 kg a sprawdziłeś ile z tego to czysta masa mięśniowa? pewnie byś się zdziwił. Wracając do diety, bo takową ma każdy. Nikt nie mówił, że trzeba ją mieć dopiętą na ostatni guzik. Dużo zdrowego jedzenia, mięsa, zdrowych węglowodanów, białka i już.
Ale ja się nie chwalę, że wyglądam jak Arnold i to bez wspomagaczy - napisałem, że nic nie biorę i tyle. Jak sobie pomyślę, że miałbym łykać te wszystkie pastylki dzień w dzień...
@Sander
Ale jakie wspomagacze? może od razu napisz sterydy... poza tym kto powiedział, że suplementy trzeba łykać? równie dobrze możesz je pić. Jak mówisz, że w ciągu 4-5 miesięcy przytyłeś 5-6 kg to śmiem twierdzić, że może 1,5-2 kg z tego to czysta masa mięśniowa reszta to tłuszcz.
Czasem warto nie wypowiadać się na tematy, o których nie ma się pojęcia.