"PROBOLIC – Ta zaawansowana mieszanka białka z soi, koncentratu białka, serwatkowego i kazeiny zawiera, wolno- średnio- i szybkoprzyswajalne aminokwasy pozwalając na szybką ale długotrwałą retencję azotu. Probolic dostarcza dużych ilości argininy, BCAA oraz ponad 5 gramów glutaminy w porcji, co pozwala mięśniom na pełną regenerację i niezahamowany wzrost."
Nigdy białka z soi, a ten bulk ma takowe białko, więc odpada.
@BESTIA
Ale w czym problem? masz tam 4 rodzaje białek w tym soje...
Kawał chłopa, ale dzikiem to on jest teraz.
A co sądzicie o cardio po treningu na masie?Nadwyżkę dać tak z 500 kcal, może to być dobry pomysl bo po treningu silowym, na cardio spalamy glownie tluszcz.
I co myślicie o Beta alanina?
@BESTIA
Cardio jest wskazane po KAŻDYM treningu nie ważne czy na ''masie'' czy na redukcji. Pozbywamy się nadmiaru tłuszczu a budujemy czyste mięcho. To chyba w miarę logiczne. A co do Beta Alaniny, ogólnie nie wiem co to jest, wiem tylko jak działa. Miałem parę razy okazję wziąć przed treningówkę Iron Horse Iron Pump, w której jest aż 5mg wspomnianej ''betki''. Twarz, tył głowy, nogi, plecy przez kilka minut swędzą nie miłosiernie. Pamiętam jak pierwszy raz to wziąłem, jak zadziałało to wybiegłem z domu na trening. Moim zdaniem sama beta alanina za wiele nie daje, ale połączona z innymi składnikami jak najbardziej daje radę.
(25-05-2014 02:05 PM)BESTIA napisał(a): [ -> ]Czytał to ktoś sporo ciekawych informacji i duuuuzo ciekawostek.
Polonistą nie jestem, ale w zasadzie wydaje mi się, że to to samo.
BESTIA
Nie żebym się przypierniczał ale clenburexin to chyba nie to samo co clenbuterol...
Ale dziękuje za to że troszcysz się o moje zdrowie