siłownia/kulturystyka/bodybuilding
|
27-02-2014, 10:17 PM
|
|||
|
|||
RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding
W domu idzie zrobić praktycznie wszystko , jedynie z klatą jest duży problem .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
27-02-2014, 10:17 PM
|
|||
|
|||
Jak masz taki sprzet w domu, to spoko Joker. Ja nawet gdybym taki mial, to za chu... nie mialbym motywacji, i zapalu jak na silce. Ale fakt, tak to juz mozna pocwiczyc.
|
|||
27-02-2014, 10:24 PM
|
|||
|
|||
BMH
Ja inaczej,nie mógłbym chodzić na siłke wśród nie znajomych chyba że z kumplami(choć Ci co ćwiczą mają swój sprzęt).Do tego karnety,dojazdy itp to nie dla mnie.A tak super sprawa kończe trening robie miche, biorę prysznic na momencie,wszystko pod ręką,wszystko elegancko |
|||
11-03-2014, 07:52 PM
|
|||
|
|||
Że tak spytam chłopaki jakie macie obciążenie na gryfie podczas wyciskania francuskiego w leżeniu i siadzie?
|
|||
11-03-2014, 09:55 PM
|
|||
|
|||
(11-03-2014 07:52 PM)Joker napisał(a): Że tak spytam chłopaki jakie macie obciążenie na gryfie podczas wyciskania francuskiego w leżeniu i siadzie? Zaczynam od 20 kg a kończę na 40. Znacie dobre ćwiczenia stabilizujące pozycję?(wada postawy) http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
11-03-2014, 10:00 PM
|
|||
|
|||
@Joker
25-40 kg , zależy od "stanu" łokci . |
|||
11-03-2014, 10:00 PM
|
|||
|
|||
Bestia
To odnośnie francuza w leżeniu? |
|||
11-03-2014, 10:08 PM
|
|||
|
|||
Joker
Tak, w siadzie nie robię zbyt często. KrychuTMT Łokcie strasznie łupią na tym ćwiczeniu. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
25-03-2014, 06:37 PM
|
|||
|
|||
Co trenujecie poza siłownią? Ja ostatnio zainteresowałem się core treningiem , szczególnie dlatego że wspomaga postawę co jest moim problemem(barki wypchnięte do przodu).Dodatkowo rozciąganie i boks 3 x w tygodniu, co prawda amatorsko, bo nie wiedzę większych plusów treningu u trenera co niczego mnie nie nauczy a chce 50 dych miesięcznie.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
25-03-2014, 06:42 PM
|
|||
|
|||
@BESTIA
Indoor Cycling. Przyjemny sposób treningu cardio. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|