Adamek - Głazkow
|
11-11-2013, 03:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Adamek - Głazkow
@RedHawk
Pytałem w czym Glazkov jest lepszy od Chambersa i Cunninghama, że tak go wysoko oceniasz. Konkretnie elementy jego boksu stojące na wysokim poziomie. Dla mnie takie odpowiedzi - 'prawdziwy ciężki, medalista olimpijski' - to ogólniki nic nie znaczące. |
|||
11-11-2013, 03:42 PM
|
|||
|
|||
@Kubala
Dwa poziomy wyżej od Cunna czy Chambersa to Kliczkowie. Nawet wspomniany przez Ciebie wcześniej Fury, który podobno jest lepszy od Adamka przecież przegrywał walkę z Cunninghamem. @Sander Glazkov w przeciwieństwie do USS nie jest rozbity, ma twardszą głowę, lepsze warunki fizyczne (lepsze od Adamka) , dużo mocniejszy cios, pod względem umiejętności myślę, że też nie ustępuje za bardzo Stevemu. Co do Chambersa to ten jest podobny do Cunninghama, moim zdaniem nawet gorszy. |
|||
11-11-2013, 08:14 PM
|
|||
|
|||
RedHawk
No dobra. Poziom wyżej Fury, Arreola, Stiverne, Chisora itd. |
|||
11-11-2013, 08:41 PM
|
|||
|
|||
@Kubala
Poziom wyżej to Haye |
|||
11-11-2013, 08:45 PM
|
|||
|
|||
RedHawk
Nie. Haye jest na równi z Kliczkami Czyli te dwa poziomy |
|||
11-11-2013, 08:56 PM
|
|||
|
|||
Haye przegrał z Władymirem. Ukrainiec nie pozostawił złudzeń kto jest lepszy. Jeśli ktoś chce go stawiać na równi z Kliczkami to jego prawo.
|
|||
11-11-2013, 09:26 PM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem bliżej mu do Kliczków niż do całej grupy prospektów jak Fury itp.
|
|||
11-11-2013, 09:50 PM
|
|||
|
|||
Jakby się tak uprzeć, to w 1. lidze teraz tylko Władimir. Haye i Vitalij to coś typu 1.5, a później mamy 3 z wymienioną przez Was wcześniej grupą pięściarzy. A przynajmniej ja tak to widzę
A sam Głażkow będzie moim zdaniem dla Adamka i ME weryfikacją, czy jest w stanie walczyć na solidnym poziomie (potencjalny title shot, czy raczej money shot), czy pozostanie tylko kilka walk, którymi dorobi sobie do emerytury, ale nie będą one przedstawiać żadnego poziomu sportowego. |
|||
11-11-2013, 09:53 PM
|
|||
|
|||
Kosteq
Ja widzę to dokładnie jak ty, ale nie wiedziałem jak to ubrać w słowa |
|||
12-11-2013, 09:12 AM
|
|||
|
|||
@Martin
Prawda jest jednak taka, że nokaut na jednym lub drugim wisiał w powietrzu od 1 do 12 rundy, dlatego też MNIE ta walka trzymała mocno w napięciu. @kubala Sam widzisz, że tak na prawdę do 2 ligi a właściwie 1.5 zalicza się Haye i Witalij a do nich nie ma co Adamek startować. Glazkov to taka 3.5 liga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości