Piłka nożna ogólnie
|
03-05-2016, 01:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
03-05-2016, 02:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Też wolę Legię, właśnie z tego powodu, że ma większe szanse na awans niż Piast.
|
|||
03-05-2016, 02:42 PM
|
|||
|
|||
A ja tam wolę Piast... niech wygra najlepsza drużyna a nie taka, która ma mieć największe szanse na awans do LM.
Z resztą nie wiem na jakiej podstawie można wyciągnąć wniosek że ewentualnie lepszy po sezonie Piast miałby zagrać gorzej od Legii. JEdyne co przemawia za takim myśleniem to rozkupienie Piasta w okresie wakacyjnym. I tyle. Leicester... no cóż, jak to powiedział Xavi "nie powiem, że to się wydarzy następnym razem za 50 lat. Uważam że to się już nigdy nie wydarzy". Historia na naszych oczach A ja skromnie dodam, że Juventus zdobył piąte Scudetto z rzędu bijąc tysiące rekordów i na swój sposób także zapisując się w historii włoskiego futbolu |
|||
03-05-2016, 04:00 PM
|
|||
|
|||
Gogolius
Z Piastem jest taki problem, że tam wielu zawodników z pierwszego składu wypożyczonych do końca sezonu. Drużyna się posypia i odejdą najważniejsze ogniwa z Vackiem i Nesporem na czele. Ja przed sezonem liczyłem na Legię, ale z taką grą co ostatnio prezentują, nie mają czego szukać w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Chociaż podobno mają się wzmocnić. Już mówi się o pozyskaniu przez Warszawian Diego Capela i Alexa Gorgonia, których (a szczególnie tego pierwszego) przedstawiać nie trzeba. Lech ma zostać wykluczony z rozgrywek o Puchar Polski i zostać ukarany wielomilionową karą. Bardzo dobrze, mam nadzieję, że PZPN w ostatniej chwili nie złagodnieje. Małpom ciężko do rozumu przemówić, bo w zasadzie one mózgu nie mają (choć te zwierzęta kto wie?) to jednak będzie to jedyna proporcjonalna kara do zachowania. |
|||
03-05-2016, 04:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2016 04:41 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Props i tak dla Piasta, budżet niewielki a wyniki w tym sezonie
imponujące, nie sądziłem że utrzymają się tak wysoko, a tu jeszcze trzy kolejki przed końcem i szansa na mistrza , Bayern vs Atletico rewanż dziś łatwo dostępny, pokazuje go Niemiecki ZDF, dostępny w cyfrowym Polsacie i na satelitach Hotbird, Astra. Trzymam kciuki za Atletico, ich triumf na Allianz będzie piękny. |
|||
03-05-2016, 08:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2016 08:44 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
Każdy lepszy niż Legia. Niech warszafka znów ma ból dupy (na swoje stulecie).
|
|||
03-05-2016, 09:05 PM
|
|||
|
|||
1:1 60 minuta , meczu. Bayern potrzebuje dwóch goli, karny się zemśćił
brawo Oblak i Griezmann. |
|||
03-05-2016, 09:46 PM
|
|||
|
|||
No i Atletico w finale! Fajnie, fajnie...
Zastanawia mnie tylko, jakie wtyki ma sędzia Cakir na władze UEFA, że dalej sędziuje na tak wysokim poziomie. Polska - Irlandia, pamiętamy... |
|||
03-05-2016, 09:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2016 10:25 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Za cholerę nie wiem co ten Cakir dziś robił, kibicowałem Atletico
oczywiście, ale faul na Torresie był przed polem karnym , cały Simeone |
|||
03-05-2016, 11:01 PM
|
|||
|
|||
Gratki dla Atletico choć miałem nadzieję, że Lewy zostanie bohaterem.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości