Piłka nożna ogólnie
|
10-08-2013, 07:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2013 07:53 PM przez Splint3rPL.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Oglądał ktoś dzisiejszy mecz BVB? Po takim debiucie Aubameyanga zaczynam się martwić o miejsce w składzie Błaszczykowskiego. 3 bramki to poważny argument... Gabończyk będzie też jakąś alternatywą dla Lewego, który dzisiaj był ZUPEŁNIE niewidoczny. Gdybym nie widział składu, to bym powiedział, że w ogóle nie wybiegł na boisko. Co prawda bramkę zdobył, ale z karnego. W ofensywie Borussi będzie teraz naprawdę solidna konkurencja. Błaszczykowski, Reus, Aubameyang, Mchitarian, Lewy, Gündoğan, Schieber, Großkreutz, Şahin (to bardziej defensywny pomocnik, ale często angażuje się w atak) do tego na boisku coraz częściej pojawiają się młodzi piłkarze. Wreszcie będzie możliwość rotowania składem.
ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
10-08-2013, 07:59 PM
|
|||
|
|||
Kawałek oglądałem i Aubameyang naprawdę zaimponował. Kuba może stracić miejsce... i może to i dobrze, może się trochę łepek ostudzi gwiazdeczce. A Lewy? Nie zdziwię się, jeśli wygryzie go w tym sezonie Schieber. Nie pamiętam, aby gość po takim zamieszaniu w 100% skupił się na treningu. Obawiam się, ze na pułap z poprzedniego sezonu już nie wróci, a po sezonie Borussia puści go bez żalu i Robert raczej nie będzie grał w Bayernie, ale gdzieś do Rosji wyjedzie. I kasa się zgadza i poziom akurat pod Roberta...
|
|||
10-08-2013, 08:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
10-08-2013, 08:02 PM
|
|||
|
|||
Legia na razie z Ruchem mocno w plecy. Nie powiem, czuję drobną satysfakcję, Lech z nimi zremisował 1-1
![]() |
|||
10-08-2013, 08:04 PM
|
|||
|
|||
No mam nadzieje, że Legia w lidze wreszcie przegra
![]() |
|||
10-08-2013, 08:05 PM
|
|||
|
|||
Poziom akurat dla Roberta? Rosja?
Z powodu wizerunkowej afery nie róbmy z niego teraz słabego grajka. To nadal czołowy napastnik europy. Lubimy tak ze skrajności w skrajność wpadać ehh.. |
|||
10-08-2013, 08:07 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2013 08:09 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Martin
Ja od zawsze tylko niemiecką oglądam ![]() ![]() ![]() Sander Nie napisałem, ze teraz taki poziom zaprezentuje, ale uważam, że w tym sezonie to nie będzie ten sam Robert i pójdzie do Rosji się odbudować. Tak to widzę, ale życzę mu mimo wszystko Realu czy Barcelony. W końcu to były pikarz Lecha ![]() |
|||
10-08-2013, 08:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2013 08:16 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Spadłem z fotela..
Do Rosji się odbudować ![]() ![]() po czym odbudować? Dowaliłeś.. Gość za rok będzie do wzięcia za free i pół europy złoży mu ofertę. Dziś słabiej zagrał to już się kończy? On się ciągle rozwija. |
|||
10-08-2013, 08:30 PM
|
|||
|
|||
Obyś miał rację
![]() ![]() Kolejna perełka na skrzydle nam rośnie... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/lig...adze/gdff6 |
|||
10-08-2013, 08:51 PM
|
|||
|
|||
(10-08-2013 08:07 PM)kubala1122331 napisał(a): Liga niemiecka jest najlepsza do oglądania. Nie no co Ty, najlepsza do oglądania to jest liga polska.... ![]() A tak na poważnie to masz rację w tym, że bundeslige się fajnie ogląda tylko, że mnie akurat kompletnie nie obchodzi czy dany mecz wygra Werder, Mainz, Stuttgart czy Borussia. Zagraniczne kluby to w zasadzie oglądam tylko podczas meczów LM i LE. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 45 gości