Piłka nożna ogólnie
|
08-08-2013, 07:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2013 08:03 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Pakman
Ano, cała prawda. Najlepszym przykładem jest Zagłębie, gdzie w tonach ściąga się Czechów i Słowaków, którzy nie umieją kopnąć piłki, ale grają. I taki Adrian Błąd, mega utalentowany chłopak, nie zagra nawet minuty, bo przecież zagrać musi Jiri Bilek. Wiele jest takich przykładów. Podoba mi się natomiast Legia, która naprawdę stawia na młodych i taki obcokrajowiec musi być o wiele lepszy od Polaka by grał. Oglądam Lecha i szkoda mi kibiców na stadionie. Naprawdę starają się, dopingują, ale gwiazdorkom nie chce się biegać. Cierpliwość kibica też kiedyś się skończy... Mam nadzieję, że trener Rumak poda się do dymisji i zachowa trochę honoru, bo tak grającego Lecha to najstarsi kibice nie pamiętają. Drewniak nawet podać do najbliższego nie umie, dośrodkowania Możdżenia to dramat. Boli, że Żalgiris, którego gwiazdą jest niełapiący się w Polsce Biliński, jest od Lecha w dwumeczu po prostu lepszy. Bydło z Wrocławia pokazuje klasę... Sorry, Martin, że tak piszę, ale jak można tak się zachowywać jak drużynie idzie. Tylko brakuje, aby sędzia przerwał mecz i dał walkowera Belgom... |
|||
08-08-2013, 08:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2013 08:51 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Jakby to ujął Arnold Boczek :
-kompromisacja.. Śląsk prowadzi do przerwy w Belgii! Brawo WKS. |
|||
08-08-2013, 09:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2013 09:51 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
BRAWO ŚLĄSK! WKS mnie zaskoczył. To nie był przypadkowy awans, dobra gra w obu meczach i sukces jest. Czekamy na jutrzejszego rywala i trzymamy kciuki by nie było to Udinese bądź Sevilla Miło się to oglądało, ale ja jako kibic Lecha, zapamiętam ten wieczór z kompromitacji Poznaniaków, no i tej emocjonującej końcówce, na której przeszedłem co najmniej trzy zawały Spodziewałem się, że odpadnie Legia, byłem pewny, że Śląsk poleci, ale o Lecha byłem spokojny. Życie jest jednak przewrotne...
No i kibice Śląska się w pełni zrehabilitowali za początek. Super doping, zagłuszali Belgów. |
|||
08-08-2013, 10:24 PM
|
|||
|
|||
Świetny mecz, a Sobota zagrał świetnie prawie jak CR7
|
|||
09-08-2013, 09:02 AM
|
|||
|
|||
Sevilla FC (Hiszpania), Standard Liege (Belgia), Eintracht Frankfurt (Niemcy), FC Salzburg (Austria) i FC Nordsjaelland (Dania) - potencjalni rywale Śląska. Oby wylosowali Nordsjaelland...
|
|||
09-08-2013, 09:23 AM
|
|||
|
|||
Salzburg, Standard lub Nordsjaelland dla Śląska.
Celtic, Steaua lub Dinamo dla Legii. Najbardziej marzą mi się Szkoci. |
|||
09-08-2013, 09:39 AM
|
|||
|
|||
Jak nie będzie Basel dla Legii i Sevilla dla Śląska to będzie można powalczyć
|
|||
09-08-2013, 10:58 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2013 11:28 AM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Steaua i rewanż u siebie!
wp.pl Rumuńskie media komentują wynik losowania IV rundy Ligi Mistrzów. Dziennikarze najbardziej obawiają się fanów mistrza Polski. "Awans do fazy grupowej rozstrzygnie się na jednym z najgorętszych stadionów w Europie" "Pech Steauy, wylosowała najgłośniejszego przeciwnika" - pisze największy rumuński dziennik "Gazeta Sporturilor". Portal "realitatea.net" pisze, że wylosowanie Legii to "straszliwy pech" i że mistrz Polski to markowy przeciwnik. |
|||
09-08-2013, 11:43 AM
|
|||
|
|||
Mają rację, bo Legia to najsilniejszy zespół z nierozstawionych. A dla Legii to też niezłe losowanie. Mogło być gorzej...
|
|||
09-08-2013, 12:12 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2013 12:13 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Okazało się, najgorszy rywal Sevilla
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 42 gości