Piłka nożna ogólnie
|
16-06-2013, 11:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Tak, dzisiaj piękny gol Pirlo, a teraz akurat w innym meczu już akurat fuksem strzeliła Hiszpania (konkretnie Pedro). Ogólnie, stawiam na Brazylię. W końcu muszą coś wygrać
|
|||
17-06-2013, 01:02 AM
|
|||
|
|||
Tak, Pirlo pięknie strzelił, ale Suarez chyba go przebił Szykowałem się na Hiszpania - Urugwaj, bo to jak dla mnie najciekawszy mecz fazy grupowej, lecz zawiodłem się. Hiszpanie strzelili dwa gole i przestali całą drugą połowę. Szkoda, że Urusi są w ogóle nieprzygotowani fizycznie, bo mogliby to wykorzystać.
Ogólnie to stawiam na Hiszpanów, ale kibicuje Brazylijczykom, bo Iberyjczycy swoim zachowaniem mnie powoli wkurzają |
|||
17-06-2013, 06:03 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2013 06:22 AM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Bramka Pirlo świetna - duża klasa. Ale i Balotelli tego gola wyszarpał, powiedzmy sobie szczerze , ilu napastników w Polskiej lidze powalczyłoby z tymi dwoma Meksykanami by strzelić w tamtej sytuacji?
Meczów zaczynających się o północy nie oglądam bo już za późno jak dla mnie. Czekam na Thaiti Weszło! w formie. Nieco o komentatorach wczorajszych spotkań http://www.weszlo.com/news/15292-Tomasz_...kipedia_01 |
|||
17-06-2013, 09:53 AM
|
|||
|
|||
Komentarz tragiczny już lepiej sobie muzykę puścić.
|
|||
17-06-2013, 05:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2013 06:11 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Sander
Nie porównuj Balotelliego do Korzyma BESTIA Fakt, Szpaku wczoraj upierał się, że Urugwaj to zwycięzca Copa Libertadores Przeglądam sobie aktualny ranking FIFA i jestem w szoku. Przed Polską są takie potęgi jak: Gwinea Równikowa, Haiti, Repulika Środkowoafrykańska czy Boliwia. Szacun, panowie |
|||
17-06-2013, 10:00 PM
|
|||
|
|||
Pan komentator Iwański to jest dopiero katastrofa. Szpakowski (chociaż tez go nie lubię) przynajmniej nie pieprzy co chwilę o wysyłaniu SMSów na gracza meczu, o tym, że sam w przerwie weźmie komórkę i wyśle itp. TVP to jest dno, jeśli chodzi o piłkę.
...jak dobrze, że najlepsze ligi pokazuje C+. |
|||
17-06-2013, 10:13 PM
|
|||
|
|||
@Maynard
i ta słynna TVPowska "platforma hybrydowa" |
|||
17-06-2013, 10:20 PM
|
|||
|
|||
No, mniej więcej to mam na myśli. Nowinek technologicznych się im w publicznej zachciało
Lata świetlne za platformami cyfrowymi. Nawet za Polsatem. P.S. Mam znajomego, który pracował w TVP jako operator (teraz jest w N Sporcie). Pokazywał zdjęcia z balang, które organizowano za publiczne pieniądze w hotelach podczas kręcenia wyjazdowych reportaży do "Misji Specjalnej" i "Sprawy dla reportera". Wynajmowali całe piętro hotelu w Katowicach, czy Szczecinie i się działo. Klimat prawie jak w filmach Smarzowskiego |
|||
18-06-2013, 06:16 PM
|
|||
|
|||
Czemu TVP zabrała PK z otwartych anten? Chętnie bym syna Rivaldo pooglądał hahaha
|
|||
18-06-2013, 06:41 PM
|
|||
|
|||
Chyba nie zabrali w środe jest mecz 23:55
Piłka nożna - Puchar Konfederacji: Włochy - Japonia. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »