Adamek vs Walker
|
27-07-2012, 08:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2012 08:10 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: Adamek vs Walker
Cytując z konkurencji:
Cytat:Od piątku 27 lipca ruszyła sprzedaż biletów na walkę Tomasza Adamka z Travisem Walkerem (39-7-1, 31 KO), której stawką będzie pas IBF North American w wadze ciężkiej. Pięściarze stoczą pojedynek , na gali 8 września w Prudential Center w Newark. Drzwi na galę zostaną już otwarte o godzinie 13.30 , a pierwsza walka rozpocznie się o godzinie 14.00. Dzięki tym zmianom czasowym polscy kibice będą mogli zobaczyć na żywo to bokserskie widowisko w systemie PPV Zdziwiony nie jestem, ale rozczarowany tak. Były zapowiedzi PPV, ale po wyborze mało medialnego Walkera myślałem, że z niego zrezygnowano. Ciekawe jaka cena, chociaż oczywiście kupować nie zamierzam. |
|||
27-07-2012, 08:11 PM
|
|||
|
|||
No tym razem to nawet ja nie mam zamiaru wykupywać PPV
![]() |
|||
28-07-2012, 02:17 PM
|
|||
|
|||
To o której godzinie ta walka będzie pokazywana u nas?
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
28-07-2012, 02:49 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
22-23. |
|||
29-07-2012, 03:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2012 03:37 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
Z tym PPV to jest normalnie bezczelność. Jeszcze, żeby ten Walker miał chociaż 40% szans na pokonanie Adamka to rozumiem ale jest to rywal słaby a Duva "idzie Polakom na rękę zapewniając im PPV". Niech spie*dala.
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
29-07-2012, 03:49 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Nie wiem jak Ty, ale ja nie mam zamiaru oglądać tej gali zwłaszcza, że wynik walki Adamka jest z góry wiadomy. Adamek on PTS. Bardziej ciekawy jestem walki Cunninghama w HW. No i Jenningsa, ale wszystko zależy jakich przeciwników dostaną. |
|||
29-07-2012, 04:03 PM
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
Nie no Adamka też chętnie obejrzę, chociaż przyznaję, że Cunningham i Jennings są tak samo interesujący. Co do Steve'a to fajerwerków się nie spodziewam, będzie taki sam jak zawsze z tym, że na ważenie nie będzie musiał zbijać. Ciekaw jestem tylko, czy kilogramy go wspomogą z ciosem. Adamek też może zaskoczyć knockoutując Walkera. Walker też zaskoczyć może ;] Kupiłbym to ale nie mam gdzie bo nie mam od jakiegoś czasu tv cyfrowej... ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
29-07-2012, 09:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2012 09:47 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
http://www.youtube.com/watch?v=umcMn8r2TJw
Co sądzicie o tej porażce Walkera? Ciężko mi coś powiedzieć na ten temat bo Travis wyglądał na podłączonego a jednak podniósł rękawice a sędzia mimo to walkę przerwał. Mógł pozwolić na 2/3 sekundy dłużej aby sprawdzić, czy Walker jest ok czy też przyjmie 2 bomby prosto na twarz i będzie po walce. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
02-08-2012, 10:08 PM
|
|||
|
|||
Brawo dla pani Kathy Duvy teraz ani nikt nie przyjdzie na gale o tej godzinie, ani nikt nie kupi ppv
![]() |
|||
02-08-2012, 10:17 PM
|
|||
|
|||
@PACMAN
Hehehexdd Dobre ![]() ![]() ![]() ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości