Izuagbe Ugonoh
|
17-11-2015, 07:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Izuagbe Ugonoh
Zgadzam się z Wilczkiem. Już lepiej się bawić w takie porównania po walce (mieć jakąś płaszczyznę porównania) niż obijać no-name'owych Ghańczyków wyciągniętych prosto z ich wiosek.
![]() |
|||
19-11-2015, 04:59 PM
|
|||
|
|||
W rankingu WBO - Ugonoh 15 - a więc będzie mógł być brany pod uwagę przy dobrowolnej obronie, a po ciężkiej walce z Furym, Kliczko pewnie będzie chciał kogoś teoretycznie słabszego, a więc kto wie, co nam przyniesie ten 2016 rok.
![]() |
|||
19-11-2015, 07:04 PM
|
|||
|
|||
Ugonoh nie ma żadnych szans z Furym, więc lepiej niech nie myśli za bardzo o titleshocie.
|
|||
19-11-2015, 07:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Izuagbe Ugonoh | |||
27-11-2015, 03:43 PM
|
|||
|
|||
Boksujący w kategorii ciężkiej Izuagbe Ugonoh (14-0, 11 KO) wystąpi w kolejnej edycji "Tańca z Gwiazdami". 29-letni Polak poinformował o swoich planach w rozmowie z Television New Zeland.
Pięściarz przez ostatnie kilkanaście miesięcy mieszkał na stałe w Las Vegas, a kolejny pojedynek stoczy 5 grudnia w Nowej Zelandii, gdzie jego rywalem będzie Vicente Sandez (15-5, 10 KO). W tym roku Ugonoh, który niedawno zadebiutował w rankingu WBO, zanotował już cztery zawodowe zwycięstwa. Oni tylko nie to, tez zasrany program to kilka miesięcy w dupie, Izu chce sobie zrobić tyle przerwy żeby trenować Tańiec a nie Boks, ? |
|||
27-11-2015, 08:17 PM
|
|||
|
|||
Może miał słabą pracę nóg i trener mu zalecił. xD
A tak serio, to bardzo słaba wiadomość, bo liczę na Izu, a tu takie kwiatki. On chce w ogóle się wybić kiedyś, czy być pajacykiem, który raz dostanie szanse z kimś mocnym, wróci z podkulonym ogonem i będzie odcinał kupony? :/ |
|||
27-11-2015, 09:03 PM
|
|||
|
|||
Również czuję się zawiedziony. Zażenowany wręcz. Czyżby nie wierzył w siebie, jako boksera, że się kiedyś wybije i zarobi grubszą kasę o wiele tłuściej posmarowaną smalcem od tego, co rzucą mu w "tańcu..."
|
|||
27-11-2015, 09:19 PM
|
|||
|
|||
![]()
Przez lata kariera Izu stała w miejscu. Kiedy już wydawało się, że odnalazł właściwą drogę do światowego boksu, to on wyskakuje z jakimś celebryckim cyrkiem. Żenada.
|
|||
27-11-2015, 09:58 PM
|
|||
|
|||
Są głosy pod artykułem, że Izu może chce odpocząć, zregenerować się, bo ostatnio ciągle był w treningu. Przy okazji pokaże się w Polsce, w Polsacie... Zobaczymy jak to będzie. Staram się być dobrej myśli, choć dalej twierdzę, że to nie brzmi dobrze. Trochę mi się przypomniał Big Brother i Sosnowski, który przecież później nieźle ruszył ze swoją karierą.
![]() |
|||
04-12-2015, 06:11 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2015 06:12 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Krótki wywiad super Expressu, z Izu.
"Super Express": - Jaki masz plan na jutrzejszą walkę? Izuagbe Ugonoh: - Za mną 4-tygodniowy obóz w Las Vegas i 2 tygodnie przygotowań w Nowej Zelandii. Wszystko jest tak, jak powinno być. Chcę zepchnąć rywala do obrony i szybko skończyć walkę. SE- Niedawno sparowałeś z Władimirem Kliczką, jak to wspominasz? IU- To była szansa i nauka. Dużo u niego podpatrzyłem i wprowadziłem do swojego arsenału, ale też zobaczyłem słabości. Gdy rywal nie boi się go jeszcze przed walką, Kliczko zaczyna panikować. Właśnie to obnażył Tyson Fury. SE- Chwalił cię sam Evander Holyfield. Radził kibicom, żeby mieli cię na oku. IU- Cieszę się, że docenia mój potencjał i pracę, jaką wykonuję, bo szczerze mówiąc, nie przypuszczałem, że on w ogóle mnie zna! To bardzo motywujące. SE- Kiedy znów będziesz walczył w Polsce? IU- W przyszłym roku, to niemal pewne. Prawdopodobnie na gali Polsat Boxing Night, możliwe, że powalczę z innym Polakiem. Nie mam nikogo na oku, ale jeśli promotorzy uznają, że mam się bić z rodakiem, to będę gotów. SE- Wcześniej czeka cię podobno inne wyzwanie - "Taniec z gwiazdami". IU- Tak, wahałem się, czy przyjąć ofertę, bo nie chciałem zaniedbać treningów bokserskich, ale ostatecznie zgodziłem się. A skoro się zgodziłem to... będę chciał go wygrać! Jednak ten Taniec to prawda, .. ![]() Myślałem jednak że Izu sobie to odpuści, Był Gołota, Diablo teraz Izu. Kasę na pewno mu niezłą sypneli, może zarobi więcej niż na jutrzejszej gali. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości