| 

Stevenson vs Fonfara

| 

| 

08-05-2014, 09:04 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2014 09:04 PM przez Tar-Ellendil.)

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Stevenson vs Fonfara 

Jak padnie nieprzytomny jak Pacquiao to może wtedy bo inaczej w tym wieku to się kariery nie kończy. 

Co innego gdyby dostał tyle kasy, żeby mu się już nie chciało wracać na salę treningową. I w obawie przed utratą zdrowia założyłby biznes z grillami.  | 
		|||
| 

08-05-2014, 09:15 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Tar-Ellendil 

Grille są spoko ![]()  
				 | 
		|||
| 

09-05-2014, 03:53 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Nie jest kiepski ten fightcard, jednak szczerze mówiąc średnio mnie będzie interesować sama gala, tak będę czekał na sensację w walce wieczoru  

Jednak druga gala, w USA ma lepsze walki. Jennings - Perez, Geale - Macklin, to bardzo ciekawe starcia ![]() Jednak 31 maja, to chyba najlepsza sobota z boksem w tym roku. Froch - Groves II, Sturm - Soliman, Donaire - Vetyeka, Sosna - Wawrzyk to cztery najważniejsze walki na czterech galach, a przecież tam są też inne mega ciekawe pojedynki. Będzie co ogarniać   A będzie ciężko, bo dodatkowo będę miał za oknem koncerty  
				 | 
		|||
| 

19-05-2014, 07:29 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Artur Boruc wesprze Andrzeja Fonfarę podczas walki z Adonisem Stevensonem - panowie wejdą razem do ringu. Znają się z Łazienkowskiej.

| 
		|||
| 

20-05-2014, 07:50 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Szkoda mi Fonfary... mam nadzieje, że po tej walce nie będzie miał za długiego przestoju jak np. Wach. Destrukcja jego twarzy jest nieunikniona, tak jak w walce Golowkin-Proksa. To nie jest ten poziom i tutaj nie ma co się czarować. Jedyna nie wiadoma to to ile wytrzyma Fonfara. Jak dla mnie maks 4 rundy, Stevenson w tej walce będzie chciał coś udowodnić Hopkinsowi.

| 
		|||
| 

20-05-2014, 09:06 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

No walka dlugo nie potrwa, albo jeden albo drugi ustrzeli rywala choc oczywiscie wiele przemawia za Stevensonem. Z drugiej strony jak ktos Adonisa ma ograc to albo jakis skurczysynowaty cwaniak (Hopkins) albo jakis puncher ktory ustrzeli go zanim sam da sie ustrzelic. 

Mimo wszystko licze na niespodzianke.  | 
		|||
| 

20-05-2014, 09:57 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Fonfara ledwo ustrzelił Campillo a co dopiero Stevensona Adonisa. Różnica jest jednak taka, że Adonis ma świetną obronę a Fonfara nie.

| 
		|||
| 

20-05-2014, 06:56 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Myślę podobnie jak RedHawk walka skończy się szybko i to niestety Polak wyląduje na deskach.

| 
		|||
| 

21-05-2014, 07:57 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

F2F 

| 
		|||
| 

23-05-2014, 05:40 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

https://soundcloud.com/max-fonfara/bilon...ej-fonfara  To już wiemy przy czym wejdzie Fonfara  

.
				 | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości