Stevenson vs Fonfara
|
08-05-2014, 09:04 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2014 09:04 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
RE: Stevenson vs Fonfara
Jak padnie nieprzytomny jak Pacquiao to może wtedy bo inaczej w tym wieku to się kariery nie kończy.
Co innego gdyby dostał tyle kasy, żeby mu się już nie chciało wracać na salę treningową. I w obawie przed utratą zdrowia założyłby biznes z grillami. |
|||
08-05-2014, 09:15 PM
|
|||
|
|||
Tar-Ellendil
Grille są spoko |
|||
09-05-2014, 03:53 PM
|
|||
|
|||
Nie jest kiepski ten fightcard, jednak szczerze mówiąc średnio mnie będzie interesować sama gala, tak będę czekał na sensację w walce wieczoru Jednak druga gala, w USA ma lepsze walki. Jennings - Perez, Geale - Macklin, to bardzo ciekawe starcia
Jednak 31 maja, to chyba najlepsza sobota z boksem w tym roku. Froch - Groves II, Sturm - Soliman, Donaire - Vetyeka, Sosna - Wawrzyk to cztery najważniejsze walki na czterech galach, a przecież tam są też inne mega ciekawe pojedynki. Będzie co ogarniać A będzie ciężko, bo dodatkowo będę miał za oknem koncerty |
|||
19-05-2014, 07:29 PM
|
|||
|
|||
Artur Boruc wesprze Andrzeja Fonfarę podczas walki z Adonisem Stevensonem - panowie wejdą razem do ringu. Znają się z Łazienkowskiej.
|
|||
20-05-2014, 07:50 AM
|
|||
|
|||
Szkoda mi Fonfary... mam nadzieje, że po tej walce nie będzie miał za długiego przestoju jak np. Wach. Destrukcja jego twarzy jest nieunikniona, tak jak w walce Golowkin-Proksa. To nie jest ten poziom i tutaj nie ma co się czarować. Jedyna nie wiadoma to to ile wytrzyma Fonfara. Jak dla mnie maks 4 rundy, Stevenson w tej walce będzie chciał coś udowodnić Hopkinsowi.
|
|||
20-05-2014, 09:06 AM
|
|||
|
|||
No walka dlugo nie potrwa, albo jeden albo drugi ustrzeli rywala choc oczywiscie wiele przemawia za Stevensonem. Z drugiej strony jak ktos Adonisa ma ograc to albo jakis skurczysynowaty cwaniak (Hopkins) albo jakis puncher ktory ustrzeli go zanim sam da sie ustrzelic.
Mimo wszystko licze na niespodzianke. |
|||
20-05-2014, 09:57 AM
|
|||
|
|||
Fonfara ledwo ustrzelił Campillo a co dopiero Stevensona Adonisa. Różnica jest jednak taka, że Adonis ma świetną obronę a Fonfara nie.
|
|||
20-05-2014, 06:56 PM
|
|||
|
|||
Myślę podobnie jak RedHawk walka skończy się szybko i to niestety Polak wyląduje na deskach.
|
|||
21-05-2014, 07:57 PM
|
|||
|
|||
F2F
|
|||
23-05-2014, 05:40 PM
|
|||
|
|||
https://soundcloud.com/max-fonfara/bilon...ej-fonfara To już wiemy przy czym wejdzie Fonfara .
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 128 gości