Nonito Donaire
|
30-05-2014, 01:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Nonito Donaire
Transmisja gali gdzie zobaczymy Donaire jutro w Polsacie Sport od 15.00 bodajże.
|
|||
30-05-2014, 02:04 PM
|
|||
|
|||
@BMH
Na czym polega koksowanie na "potenge" ty nie do uczony draniu. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Zapomniałeś dać w cudzysłów ,bo to taka zmyłka, że niby ktoś nie ma „chonoru” Zamknij tą sygnaturę bo coraz częściej jest ona powodem właśnie Twojej kompromitacji. Z innych chcesz drwić wytykając im błędy ort. a sam walisz byki aż miło. Zresztą nie pierwszy raz co wcześniej Ci już pokazywałem. Ty myślisz ,że jest to portal „głupców” a tylko ty jesteś inteligentny? |
|||
30-05-2014, 02:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014 02:10 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
Tak...a ja sie sfrajerowalem i jade na orlik o 16 -_-
Od kiedy wielkie gale sa w srodku dnia, skandal! RSC-2, jak masz takie tendencje do siania offtopu to moglbys mykac do innego dzialu, nie?:> BMH, pisales juz o tym dopingu, fakt. Moglbys (razem z Sanderem) wypowiedziec sie o ew wyniku walki Nonito (dla mnie to tak 50:50, jak Flash nie zrobil postepu od ostatniej walki, z drugiej str gada ze zrobil mega postep - ale z trzeciej strony kazdy tak gada ) |
|||
30-05-2014, 03:44 PM
|
|||
|
|||
@Gogolius
Ta gala nie jest w środku dnia. |
|||
30-05-2014, 03:52 PM
|
|||
|
|||
(30-05-2014 02:06 PM)Gogolius napisał(a): Moglbys (razem z Sanderem) wypowiedziec sie o ew wyniku walki Nonito (dla mnie to tak 50:50, jak Flash nie zrobil postepu od ostatniej walki, z drugiej str gada ze zrobil mega postep - ale z trzeciej strony kazdy tak gada ) Prosze bardzo kolego. Donaire czasowka. Mam jednak nadzieje, ze sie pomyle i Filipino dostanie po mocno dupie, po drodze zaliczajac kilka razy dechy. Szkoda, ze jest to tak malo realne. |
|||
31-05-2014, 02:46 PM
|
|||
|
|||
A kiedy Filipiny ograly Anglikow ze tak nie lubisz Filipinczykow (bo i do Pacquaio cieplych uczuc nie zywisz ) - strzelam ze to ta sama niechec co do Maidany i innych Argentynczykow
Milo by bylo jakby ktos po walce Donaire z Vetyeka pokusil sie i mala relacjw, z gory dzieki! |
|||
31-05-2014, 02:47 PM
|
|||
|
|||
Na PS leci właśnie gala z Donaire.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
31-05-2014, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Ciekawe jakie to uczucie walczyć z czarnoskórym chińczykiem.
|
|||
31-05-2014, 04:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2014 04:11 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Początek niezbyt udany dla Nonito, kontuzja oka, walka na remis, a nawet z wskazaniem na zawodniku RPA.Jednak teraz trafil donaire,i jest nokdaun.
No niezle jaja, walka przerwana i liczenie punktów. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
31-05-2014, 04:13 PM
|
|||
|
|||
Wow, to jest mega ściema. Poczekali, żeby punkty były na korzysć Nonito. Spory przekręt tylko po to, żeby wypalona już chyba gwiazda Donaire mogła wygenerować jeszcze trochę zielonych.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości