Wasi najbardziej nielubiani pięściarze
|
27-10-2013, 09:44 PM
|
|||
|
|||
Wasi najbardziej nielubiani pięściarze
Skoro jest wątek o ulubionych pięściarzach, warto może stworzyć ten o najmniej lubianych Formuła jest prosta - wylewacie swój hejt i piszecie, kto Was wyjątkowo wkurza wśród pięściarzy. Zacznę od siebie:
Marco Huck - Od pierwszej walki jaką widziałem z jego udziałem po prostu nie kupuję gościa. Jego styl polegający na seriach cepów, nieustannych faulach jest ciężki dla mojego oka. Poza tym sprawia wrażenie bezkarnego w ringu, a do tego kojarzy mi się z naciąganymi werdyktami punktowymi. Bokser z rodzaju tych, którego oglądam wszystkie walki, bo liczę że ujrzę jak przegrywa. Saul Alvarez - Bardziej niż jego boksu, zraża mnie otoczka "wielkiej gwiazdy" jaka wokół niego została wykreowana. Dla mnie kariera Alvareza kojarzy się z tanim marketingiem. Adrian Broner - Kiedyś lubiłem jego boks, ale zaczął robić z siebie takiego przygłupa, że nie potrafię go strawić. Amir Khan - Jego styl walki oparty na bieganiu, błyskawicznym machaniu łapami i zaliczaniu desek nie przypada mi do gustu. Jeszcze tendencja do opowiadania bzdurnych peanów ku swojej czci. |
|||
27-10-2013, 10:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2013 10:04 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze
Artur Szpilka - To nie jest sportowiec. To jest bydlak.
Artur Abraham - Siermiężny styl i fakt, że jako dziecko Sauerlanda nie ma trudu z dostawaniem walk o pasy nie mówiąc o tym z kim swoich pasów bronił.. Joe Calzaghe - Nie mam nic do jego umiejętności bo były wspaniałe ale te gesty, mimika, prowokowanie rywali.. Tak bez szacunku dla przeciwnika. Mi się to nie podobało. Adrien Broner - Marna kopia króla. |
|||
27-10-2013, 10:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2013 10:28 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
Marco Huck - Za te wszystkie walki , które powinien przegrać na punkty .
Władimir Kliczko -Zbyt często Fauluje , unika walki .Może i jest obecnie najlepszym ciężkim , ale nie trawię do końca Jego stylu . Abraham - za to ,ze jest kreowany na większego boksera niż w rzeczywistości jest .Po za tym podobnie jak Sander. Mike Perez - Widziałem Jego ostatnią walkę z Walkerem i nie rozumiem co On robi tak wysoko w rankingach . Więcej w tej chwili nie pamiętam . |
|||
27-10-2013, 10:39 PM
|
|||
|
|||
Adamek - cwaniaczek i zarozumiały buc;
Wilder - dzikus bez umiejętności; Floyd - burak do kwadratu; Broner - arcyburak. |
|||
27-10-2013, 10:55 PM
|
|||
|
|||
Zimnoch - płaczek, cienias, użyłbym gorszych słów ale dam sobie spokój .
Adamek- buc . Władzia Kliczko- zapaśnik. Szpilka - troglodyta . Froch - pyszałek. Brook- krzykacz /bumobij "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
27-10-2013, 10:55 PM
|
|||
|
|||
Tomasz Adamek.
|
|||
27-10-2013, 11:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2013 01:48 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Top 5 zawodnikow ktorych nie trawie najbardziej. Aktywni:
-Huck -W. Kliczko -Abraham -Cruz -Donaire Nie przepadam, czesto jestem za ich rywalami: -Martinez -Fury -Sturm -Daniel Geale -Helenius -Stevenson -GGG -Wlodarczyk(nie zawsze, ale czesto trzymalem kciuki za przeciwnikami Krzyska...) Nieaktywni, ktorych podczas trwania karier zdecydownie nie trawilem najbardziej: -Lewis (paradoks jest taki, ze go polubilem po zakonczeniu kariery) -Ottke -Maske -Holyfield (moja niechec do niego zmalala, odkad stal sie slabszy jako bokser. Szacunek do osiagow, wzial gore nad antypatia do Evandera) -Calzaghe -De La Hoya -Schulz -Sylvester -Michalczewski(dzis mam zupelnie inny odbior Darka, jako boksera i jako czlowieka, ale za nastolatka, bylem niemal zawsze za jego rywalami.) -Forrest |
|||
27-10-2013, 11:23 PM
|
|||
|
|||
(27-10-2013 10:39 PM)Metzger napisał(a): Adamek - cwaniaczek i zarozumiały buc; Wytłumaczysz mi dlaczego tak opisałeś Floyda czy Wildera? http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
27-10-2013, 11:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze | |||
28-10-2013, 05:44 AM
|
|||
|
|||
(27-10-2013 10:03 PM)Sander napisał(a): Artur Szpilka - To nie jest sportowiec. To jest bydlak.Jak się kogoś cytuje to daje się cudzysłów. Zaraz zaraz a może pod nickiem Sander pisze Krzysiu z Białegostoku? Krzysiu Zimnoch - prostak, który chciałby być wielki a nigdy nie będzie Adrien Broner - większy pajac niż bokser Deontay Wilder - dziwak, może się do niego kiedyś przekonam |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości