| 
					Wasi najbardziej nielubiani pięściarze
				 | 
| 
					28-10-2013, 02:57 PM 
| 
 | |||
| RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze 
					@Metzger Nie no to zajebisty temat Ci powiem, na poziomie dorosłego człowieka, nazywanie bokserów bucami i arcy bucami.... | |||
| 
					28-10-2013, 03:38 PM 
| 
 | |||
|  RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze (28-10-2013 02:57 PM)RedHawk napisał(a): Nie no to zajebisty temat Ci powiem, na poziomie dorosłego człowieka, nazywanie bokserów bucami i arcy bucami....Chodzi Ci o słowo "buc"? Bardzo przepraszam, ale nie zamierzam stosować się do wymogów poprawności politycznej i będę nazywał rzeczy po imieniu. Zresztą "buc" to wcale nie jest jakaś ciężka obelga. | |||
| 
					28-10-2013, 03:57 PM 
| 
 | |||
					Ja za nazwanie Adamka oszustem prawie bana dostałem a Wy możecie bezkarnie ich wyzywać. Niesprawiedliwe życie.
				 | |||
| 
					28-10-2013, 04:02 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2013 04:10 PM przez KrychuTMT.)
| 
 | |||
					Co jest złego w mówieniu/pisaniu prawdy? Przestańcie zachowywać się jak psychofani, każdy ma swoje zdanie .  @Crumb Nic nowego   "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					28-10-2013, 04:26 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2013 04:33 PM przez BESTIA.)
| 
 | |||
| RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze (28-10-2013 03:38 PM)Metzger napisał(a):(28-10-2013 02:57 PM)RedHawk napisał(a): Nie no to zajebisty temat Ci powiem, na poziomie dorosłego człowieka, nazywanie bokserów bucami i arcy bucami....Chodzi Ci o słowo "buc"? Bardzo przepraszam, ale nie zamierzam stosować się do wymogów poprawności politycznej i będę nazywał rzeczy po imieniu. Zresztą "buc" to wcale nie jest jakaś ciężka obelga. Za to nazwanie kogokolwiek dzikusem już tak. ![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg) http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk | |||
| 
					28-10-2013, 04:30 PM 
| 
 | |||
					Panowie nie róbmy tutaj kółka różańcowego. Ja tu nie widzę żeby ktoś przesadził.
				 | |||
| 
					28-10-2013, 04:39 PM 
| 
 | |||
					@BESTIA Dokładnie, mało tego, może to mieć jakiś podtekst o podłożu rasistowskim. | |||
| 
					28-10-2013, 04:45 PM 
| 
 | |||
					Dzikus jest tylko jeden  ![[Obrazek: 2nlddet.png]](http://i41.tinypic.com/2nlddet.png)  "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					28-10-2013, 04:45 PM 
| 
 | |||
|  RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze | |||
| 
					28-10-2013, 04:48 PM 
| 
 | |||
					Red Hawk Cofnij sie do swojej opinii na temat Zimnocha, a dopiero pozniej oceniaj to co pisza inni. Ok?  W regulaminie powinien byc podpunkt, gdzie surowo zabrania sie wyzywania sportowcow(!!!) i byloby po problemie. BESTIA, pogadaj z Maynardem, to moze w przyszlosci bedzie mniej hejtu rodem z gimbazy, a wiecej merytorycznych postow. ![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif) | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości