Chavez zmienia kategorię
|
24-09-2013, 02:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Chavez zmienia kategorię
@Krychu
Młody Chavezik jest rozpieszczony... stąd to wszystko... o pieniądze również martwić się nie musi. Wydaje mi się, że to kolejny bokser, który stracił ambicje czysto sportowe. |
|||
24-09-2013, 02:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Chavez zmienia kategorię | |||
24-09-2013, 03:01 PM
|
|||
|
|||
@Metzger
Słyszałem, że Masternak ma spokojnie 186 cm |
|||
24-09-2013, 03:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Chavez zmienia kategorię | |||
25-09-2013, 01:08 PM
|
|||
|
|||
Master ma spokojnie 187
|
|||
25-09-2013, 02:30 PM
|
|||
|
|||
Juniorek spróbuje zbić do 168 lbs , wątpię aby pulpetowi się udało . McDonald jest smaczniejszy od zdrowej diety , a po juniorku widać , że jest smakoszem
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
26-09-2013, 09:40 AM
|
|||
|
|||
Juniorek ma konflikt z własnym ciałem. Wcale nie musi sie stołować w Macu.
Ja sie dziwię że on utrzymywał ten limit średniej tyle czasu dzień po walce ważać co pół lub junior ciężki. Jeżeli uda mu sie pohasać w SS to wujek Suliman pewnie mu załatwi walke z Biką i może zostać mistrzem w drugiej kategorii. W półciężkiej niezbyt go widze Stevenson, Sergiej czy Hopek nie dadzą mu szans a do walki z Szumenowem nie dojdzie z oczywistych powodów. Ciekawa była by walka Fonfara-ChavezJR w półciężkiej. Wszystko zależało by od aklimatyzacji junior w lightheavweight. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
26-09-2013, 02:52 PM
|
|||
|
|||
Ciekaw jestem jak Senior Chavez ocenia karierę i kłopoty syna.
Mając za ojca tak wybitną postać boksu Julio Jr powinien się wstydzić paradowania w takim stanie jak na tej słynnej fotce. Kontakty na linii ojciec - syn muszą być napięte. Dobrze na młodego to pewnie nie wpływa. |
|||
26-09-2013, 04:21 PM
|
|||
|
|||
(26-09-2013 02:52 PM)Sander napisał(a): Ciekaw jestem jak Senior Chavez ocenia karierę i kłopoty syna.Wszystko mówi jego wzrok na fotce na poprzedniej stronie A na serio, to chyba nawet na stronie głównej kiedyś pisali, o konflikcie seniora z juniorem na temat jego podejścia do treningów. Z jednej strony można zrozumieć młodego, bo mając za ojca bokserską legendę, musi odczuwać na sobie ogromną presję. Z drugiej jednak strony prowadzi się wyjątkowo nieprofesjonalnie pozwalając sobie na niekontrolowane tycie i olewając treningi nawet przed walką życia o czym wspominał Roach. |
|||
26-09-2013, 07:43 PM
|
|||
|
|||
http://www.bokser.org/content/2013/09/26.../index.jsp Czuję żenadę ..
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości