Ciekawostki sportowe
|
06-09-2013, 07:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Nie interesuje to nas
![]() W ogóle poza Skowrońską Dolatą to niewiele damska siatka mnie interesuje ![]() |
|||
06-09-2013, 07:10 PM
|
|||
|
|||
Wiem, tak tylko wspomniałem
![]() Siatkówka damska to trochę dziwna gra, wolę panów ![]() ![]() |
|||
06-09-2013, 07:13 PM
|
|||
|
|||
Bartman, Igła, Winiarski moi ulubieni siatkarze. No i Asseco Resovia ulubiony klub.
|
|||
06-09-2013, 07:18 PM
|
|||
|
|||
Sander
A propos jeszcze siatkówki żeńskiej to jak cię interesuje ta druga strona, to obejrzyj kiedyś mecz Turczynek. Nie pożałujesz ![]() Mój ulubiony to akurat... Politechnika Warszawska. Kiedyś byłem na kilku meczach, daawno temu, ale mam senytyment do tego klubu. Pamiętam jak przeżywałem finałowy mecz Challenge Cup z AZSem Częstochowa ![]() A moi ulubieni siatkarze to tacy którzy się fajnie nazywają. I tak np. Fabian Drzyzga, Miłosz Zniszczoł, Grzegorz Bociek... |
|||
06-09-2013, 07:22 PM
|
|||
|
|||
Byłem też na Politechnice raz. Z ZAKSĄ w 2010 bodajże. Wolę siatkówkę w tv.
|
|||
07-09-2013, 05:38 PM
|
|||
|
|||
Żeby oglądać polskich sportowców trzeba być hardkorem
![]() Człowiek włącza telewizor, z nadzieją klika na PSN, patrzy wynik koszykarzy, i nie wierzy... 2-17. Odpala internet sprawdza wczorajszy wynik Polek na ME - 2-3 w plecy. Itd. itd. I jak tu kibicować? |
|||
08-09-2013, 04:07 PM
|
|||
|
|||
Co do koszykarzy,to z Hiszpanami wszyscy tak dostają.Sądziłem,że Polacy wygrają w grupie ze dwa mecze,a tutaj taka lipa...siatkarze też przed chwilą dostali od ruskich...
![]() |
|||
08-09-2013, 04:20 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2013 04:54 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Nie, nie wszyscy. Można przegrać z Hiszpanami, ok, bo to najlepszy zespół na świecie obok USA. Ale nie przegrywać do połowy 13-49 (?!), i tylko zawdzięczać Iberyjczykom, że odpuścii w ostatniej kwarcie, bo przegralibyśmy najwyżej w historii. Taka Słowenia, teoretycznie nie dużo silniejsza od nas, Hiszpanów pokonała, Chorwacja powalczyła i dopiero w ostatniej kwarcie zostali zmiażdżeni, z kolei Czesi przegrali 21 punktami, a Ci Czesi w rankingu FIBA zajmują 61 miejsce, za Uzbekistanem i Wyspami Zielonego Przylądka. To jest kompromitacja, cały turniej to kompromitacja. Bauermann skompromitował naszą koszykówkę i nie ma żadnego tłumaczenia. Czas tego pana tak, jak szybko nadszedł, tak szybko minął.
Siatkarze grają coraz lepiej. Szkoda, że przegraliśmy z Rosjanami, bo zamiast wygrać cały memoriał i w świetnych humorach przygotowywać się do ME, polegliśmy. Anastasiemu chyba się powoli grunt pod nogami wali. No bo jak inaczej odebrać niepowoływanie Igły i Bartmana? Chyba tylko po to, by w razie klęski na turnieju wrześniowym mieć wytłumaczenie, że wprowadzał nowych, niedoświadczonych, młodych zawodników. My w zeszłym roku graliśmy ponad stan. Wszyscy mieli kapitalną formę i tak sobie myślę, że to właśnie teraz gramy na swoim normalnym poziomie. Warto też wspomnieć o naszych siatkarkach, które wczoraj mnie zszokowały. Naprawdę, pokonać Bułgarię 3-1 w takim składzie jaki mamy to wielki sukces. Dziś pewnie 3 krótkie sety z Serbkami, ale baraż mamy zapewniony, a to był ten cel minimum. Chyba dość realny, biorać pod uwagę obecną siłę polskich siatkarek, składu personalnego i atmosfery. Nasza przygoda zapewne zakończy się na barażach, na ćwierćfinał raczej jesteśmy bez szans. Ale i tak występ będzie można uznać za w miarę udany. Mój błąd. Jednak wygraliśmy Memoriał Huberta Wagnera. Jednak liczą się sety, a nie jak zazwyczaj bezpośrednie mecze. Sorry, za błąd. |
|||
09-09-2013, 09:50 PM
|
|||
|
|||
Tak już kończąc "polski" Eurobasket, warto zauważyć, że pokonaliśmy w ostatnim meczu silną Słowenię, gospodarza mistrzostw. Zagraliśmy wreszcie dobry mecz, tylko, kuźwa, czemu tak późno??!!
|
|||
09-09-2013, 10:28 PM
|
|||
|
|||
![]()
Najwięcej zysków z PPV wygenerowali:
1. Oscar de la Hoya - 610.6 mln. $ za 18 walk (12,6 mln PPV); 2. Mike Tyson - 545 mln $ za 12 walk (12,4 mln PPV); 3. Evander Holyfield - 543 mln $ za 14 walk (12,6 mln PPV). Najbardziej dochodowa pojedyncza walka - de la Hoya - Mayweather Jr - 120 mln $ za 2,15 mln PPV. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości