Wasi najbardziej nielubiani pięściarze
|
28-10-2013, 02:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze
@Metzger
Nie no to zajebisty temat Ci powiem, na poziomie dorosłego człowieka, nazywanie bokserów bucami i arcy bucami.... |
|||
28-10-2013, 03:38 PM
|
|||
|
|||
(28-10-2013 02:57 PM)RedHawk napisał(a): Nie no to zajebisty temat Ci powiem, na poziomie dorosłego człowieka, nazywanie bokserów bucami i arcy bucami....Chodzi Ci o słowo "buc"? Bardzo przepraszam, ale nie zamierzam stosować się do wymogów poprawności politycznej i będę nazywał rzeczy po imieniu. Zresztą "buc" to wcale nie jest jakaś ciężka obelga. |
|||
28-10-2013, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Ja za nazwanie Adamka oszustem prawie bana dostałem a Wy możecie bezkarnie ich wyzywać. Niesprawiedliwe życie.
|
|||
28-10-2013, 04:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2013 04:10 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Co jest złego w mówieniu/pisaniu prawdy? Przestańcie zachowywać się jak psychofani, każdy ma swoje zdanie .
@Crumb Nic nowego "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
28-10-2013, 04:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2013 04:33 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
(28-10-2013 03:38 PM)Metzger napisał(a):(28-10-2013 02:57 PM)RedHawk napisał(a): Nie no to zajebisty temat Ci powiem, na poziomie dorosłego człowieka, nazywanie bokserów bucami i arcy bucami....Chodzi Ci o słowo "buc"? Bardzo przepraszam, ale nie zamierzam stosować się do wymogów poprawności politycznej i będę nazywał rzeczy po imieniu. Zresztą "buc" to wcale nie jest jakaś ciężka obelga. Za to nazwanie kogokolwiek dzikusem już tak. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
28-10-2013, 04:30 PM
|
|||
|
|||
Panowie nie róbmy tutaj kółka różańcowego. Ja tu nie widzę żeby ktoś przesadził.
|
|||
28-10-2013, 04:39 PM
|
|||
|
|||
@BESTIA
Dokładnie, mało tego, może to mieć jakiś podtekst o podłożu rasistowskim. |
|||
28-10-2013, 04:45 PM
|
|||
|
|||
Dzikus jest tylko jeden
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
28-10-2013, 04:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze | |||
28-10-2013, 04:48 PM
|
|||
|
|||
Red Hawk
Cofnij sie do swojej opinii na temat Zimnocha, a dopiero pozniej oceniaj to co pisza inni. Ok? W regulaminie powinien byc podpunkt, gdzie surowo zabrania sie wyzywania sportowcow(!!!) i byloby po problemie. BESTIA, pogadaj z Maynardem, to moze w przyszlosci bedzie mniej hejtu rodem z gimbazy, a wiecej merytorycznych postow. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości