Zimnoch - Bińkowski
|
20-10-2013, 09:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2013 09:24 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: Zimnoch - Bińkowski
Oczywiście ,że nie może siedzieć cicho. Jednak nie gloryfikujmy Zimnocha , bo sam przyjął retorykę rynsztoka i nic go nie usprawiedliwia.
Broniąc swojego honoru musiał się dostosować do przeciwników , co skutkuje tym , że zachowuję się tak samo jak oni . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
20-10-2013, 09:24 PM
|
|||
|
|||
Zaczepił?
Uderzenie głową, kontrowersyjne wywiady, irytujące wpisy na fb, wizyta na gali w towarzystwie sobie podobnych i hejtowanie tam Zimnocha.. Taka to zaczepka. |
|||
20-10-2013, 09:29 PM
|
|||
|
|||
I co to zmienia ? Nie możesz zaakceptować tego , że Zimnoch zniżył swój poziom do poziomu Szpilki i usprawiedliwianie ich zachowań nie ma sensu ?
Obydwoje używają słownictwa niczym margines społeczny, robią antyreklamę boksu i sportu. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
20-10-2013, 09:37 PM
|
|||
|
|||
Porównywanie kultury osobistej Zimnocha i Szpilki i wrzucanie ich do jednego wora jest śmieszne.
|
|||
20-10-2013, 09:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2013 09:42 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Bycie nieobiektywnym jest dopiero śmieszne . Kierujesz się sympatią do osoby , zamiast obiektywnie oceniać ich zachowania , to jest żałosne .
Jeżeli Ty mnie nazwiesz głupkiem , a Ja ci odpowiem , że jesteś dup*kiem to obydwoje jesteśmy tacy sami , tak jak w przypadku tych dwóch bokserów . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
20-10-2013, 10:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2013 10:04 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Skąd wiesz, że lubię Zimnocha?
Obiektywnie oceniam sytuację. Twoje zdanie też szanuję a zgadzać się z nim nie muszę. Wstrzymaj się ze stwierdzeniami typu 'to jest żałosne' ok? |
|||
20-10-2013, 10:12 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2013 10:40 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Nie wysunąłem takiej tezy . Czytaj ze zrozumieniem , a potem zadawaj mi pytania.
Ale narobiliśmy syfu . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
20-10-2013, 10:20 PM
|
|||
|
|||
@Krychu
Chłopaku nie pozjadałeś wszystkich mózgów.. A tych głupot z posta wyżej nie chce mi się nawet komentować... Bez odbioru. |
|||
20-10-2013, 10:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2013 10:27 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Wyluzuj nie widziałem Twojego posta po edycji.
Dlaczego mam wstrzymywać się stwierdzeniem typu " to jest żałosne" skoro sam piszesz o moim zdaniu " to jest śmieszne" ? Nie pozjadałem wszystkich mózgów , bronie swojego zdania tak samo jak Ty swojego . Pisząc , że moje zdanie jest śmieszne nie dałeś mi wyboru , musiałem Ci odpowiedzieć . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
21-10-2013, 07:53 AM
|
|||
|
|||
Chciałbym (...) powiedzieć, że
wycofuję się z tej całej afery Zimnocha jako konfidenta. Dotarłem bowiem do prawdy. Wycofuję się ze wszystkich słów, jakie powiedziałem. Prosiłbym więc Artura Szpilkę i jego przyjaciół, żeby odpuścili Krzyśkowi. Dajcie mu czas i niech wyjaśni dokładnie wszystko. Pamiętajcie, że rodak rodaka powinien wspierać. A jeżeli ten popełnia błąd, to trzeba go sprowadzać na dobrą drogę - powiedział po przegranej walce Artur Binkowski. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 40 gości