Gołota vs Saleta
|
10-10-2012, 08:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Gołota vs Saleta
(10-10-2012 07:41 PM)Pakman napisał(a): U nas ludzie kojarzą z nazwiska takich bokserów jaki: Kliczkowie, Pacquiao, Mayweather.Ludzie czyli kto? Przeciętny Kowalski wie kto to jest Pacman lub Floyd? Daj pan spokój. Często zagajam rozmowy o boksie z rożnymi ludźmi i wiedza na temat boksu światowego jest znikoma. (10-10-2012 07:41 PM)Pakman napisał(a): Za Odrą natomiast po pojedynku Huck vs Lebedev wszyscy cieszyli się, że Marco " znowu pokazał, że nie ma sobie równych ".Tak samo jak większość Polaków cieszyła się, że Adamek "wytrzymał" az 10 rund z Witkiem. |
|||
10-10-2012, 08:44 PM
|
|||
|
|||
W Niemczech to nie kibic jest śmieszny.
A raczej promotorzy i ich miszczowie świata. Chęć dorównanie za wszelką cenę innym potęgom bokserskim doprowadziło do patologii. Ale miszczów mają. Co prawda z Bałkanów ,Kaukazu, Ukrainy ale mają. |
|||
11-10-2012, 03:02 PM
|
|||
|
|||
- Dla mnie to będzie fajny teatr, nie mogę się doczekać. Na fajny boks nie ma co liczyć, bo co to będzie miało wspólnego z boksem? - mówi Dariusz Michalczewski o zapowiadanej walce Gołota-Saleta - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
- Co po tylu latach nieobecności mogą nam zaproponować? Jeśli Andrzej będzie w tak słabiutkiej formie jak w walce z Adamkiem, a Saleta w jako takiej, to Gołocie wrąbie - stwierdził były bokserski mistrz świata. Michalczewski przyznaje, że nie czekał na walkę Gołoty z Bowe'em. - To był jakiś żart. Andrzej zawsze dobrze biegał, dobrze boksował, ale gimnastycznie był przekiepski, miał problemy, by zrobić przewrót w przód. A w tym wrestlingu trzeba być raczej gibkim. Już lepiej niech Gołota boksuje, po co się ośmieszać - powiedział "Tiger". |
|||
11-10-2012, 03:47 PM
|
|||
|
|||
Tiger ma racje. Ja w sumie też uważam, że Andrew "z Adamka" dostanie od Salety.
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
22-10-2012, 05:14 PM
|
|||
|
|||
|
|||
22-10-2012, 06:49 PM
|
|||
|
|||
To ta walka nie jest jeszcze oficjalnie potwierdzona? Myślałem, że to już pewniak...
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
22-10-2012, 07:14 PM
|
|||
|
|||
Gołota znokautuje Saletę nawet jeżeli będzie w formie z ''Adamka''...
|
|||
23-10-2012, 09:47 PM
|
|||
|
|||
Akurat tego też tak myślę. Właśnie ja chciałbym, żeby Andrzej wyszedł w takiej formie jak w walce z Adamkiem. Jutro mijają 3 lata od walki Gołota vs Adamek i niestety ja obawiam się, że Andrew z powodu wieku już takiej nawet formy nie osiągnie. Wagę może mieć niższą, ale waga to nie wszystko.
A Saleta jak wyjdzie w takiej formie jak do Najmana to nawet ze spiętym w pierwszej rundzie Gołotą nie ma szans. |
|||
30-12-2012, 01:23 PM
|
|||
|
|||
23.02.13r
Gołota v Saleta Szpilka v Zimnoch ERGO Arena Gdańsk muszę tam być! the FIGHT is ON! They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
30-12-2012, 03:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2012 03:45 PM przez AdamekFightPL.)
|
|||
|
|||
Wywiad z Gołotą miażdży. Kilka fajnych cytatów.
-Właśnie miałem na sylwestra iść potańczyć, kondycje złapać. Andrzej, o tej walce mówiło się już 13 lat temu... - Poważnie? - Przepraszam, że przyleciałem pół godziny później bo gdybym przyleciał wcześniej to walka mogłaby tutaj być. Jak będziesz przygotowywał się do walki? - Będę trenował! Coś dla kibiców jeszcze, na dzień dobry w Warszawie? - 23, tak? Rusza sprzedaż na galę, która będzie transmitowana w systemie PPV w Cyfrowym Polsacie - O!... To nie moja wina, to nie moja wina. - Dzień dobry jeszcze raz i będzie walka! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości