Adamek chyba chce ustanowić swój rekord wagi
@Metzger
Historia tego zdjęcia jest taka, że Adamek akurat wzdychał czyli nabierał powietrza w płuca.
(13-12-2012 02:26 PM)AdamekFightPL napisał(a): [ -> ]Historia tego zdjęcia jest taka, że Adamek akurat wzdychał czyli nabierał powietrza w płuca.
To on płuca ma w brzuchu? Na innych zdjęciach wyglądał jakby wciągał brzuch, a na tym rozluźnił, bo ile można pozować z wciągniętym.
Metzger, też miałem tę fotę też zamieścić w temacie, bo znalazłem ją na BN
Podobnie jak tobie, mnie się wydawało jakoś strasznie dużo tego Adamka. U Steve'a mięśnie, a u Adamka jeden mięsień
Z Chambersem brakowało tej szybkości, a teraz jeszcze będzie gorzej. Na szczęście Adamek ma wiele innych argumentów, by Cunninghama pokonać.
A w cenniku reklam Polsatu Sport ta gala cały czas jest w PS
@Metzger
Ale gdy wciągasz powietrze to brzuch się powiększa. Nie wierze, że Adamek ma aż taki brzuszek przecież to była by jakaś parodia.
Nie jest źle.
Walka na żywo tylko w Orange Sport więc ani Polsat ani PPV, no chyba że Polsat będzie taki że zrobi ppv mimo że Orange Sport jest w cyfrowym Polsacie XD
@krab13
Skoro Orange Sport wykupił prawo do transmisji gali Adamek-Cunn 2 to nic CP nim nie mogą zrobić a tym bardziej zakodować tego kanału na czas gali.
Dobrze, że nie ma PPV.
Ale dziwi mnie, dlaczego Polsat nie kupił praw do pokazywania tego na żywo? Oglądalność mogłaby być wysoka. W końcu walka o 23. Zamiast tego w Polsacie będzie najpierw jubileusz Piotr Bałtroczyka a potem jakiś film.
A tu kupił Orange Sport, który za dużej oglądalności nie ma. Dużo raczej za to nie zapłacili. Szkoda, że TVP nie pomyślała o wyłożeniu kasy na walkę. Adamek w TVP, to było coś.