Forum - BOKSER.ORG

Pełna wersja: Erislandy Lara
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Lara musi robić swoje nie ważne czy są gwizdy czy nie.
Jasne, że ma robić swoje. Tylko, że Rigndeaux też robił i teraz znajduje się na marginesie boksu zawodowego.
Lara oficjalnie 12.12 ze Smithem w Las Vegas, undercard taki sobie wiec moze byc lekki strzal w stope, ale chyba lepiej walczyc niz nie walczyc Wink
Lara ogra Smitha jak dziećiaka, nie ta liga,
Ale będzie dość ciekawa walka.Uwielbiam patrzeć jak Lara szkoli swoich rywali,to jak zbił Wiliamsa i Trouta było super,a przecież to pięściarze obdarzeni świetnymi warunkami fizycznymi i techniką.
Pytam, póki widno Tongue Planuje ktoś zarwać nockę na walkę Lary ze Smithem, czy pod kołderkę i spać? Smile
Po co zarywać noc jak można rano pobrać i obejrzeć? Smile
Ja tak całe życie Tongue
Ja tak nie potrafię Tongue Nocne siedzenie ma swój klimat, trochę się od tego uzależniłem. Ja jak nie obejrzę walki live nie potrafię obejrzeć szybko powtórki. Gali Crawford - Beltran jescze w ogóle nie widziałem, ba, Broner - Taylor czy Donaire - Walters też jeszcze nie oglądałem, bo jak było live to przyciąłem komara Smile
Szkoda że tej gali nie ma chociażby w Fightklubie, hmm Mam taki Szybki internet gdy oglądam walki ze streamòw to wygląda to tak, jedna runda spoko, , druga już tnie się w cholerę, Smile,a potem wszystko zrywa, dlatego ciekawe gale których nie ma w tv,mnie omijają,pobieram później z You tuba, i oglądam.
Jakby co to @kubala podeślij linka do walki Lara-Smith, w nocy . Może uda mi się obejrzeć.
(12-12-2014 03:10 PM)kubala1122331 napisał(a): [ -> ]Pytam, póki widno Tongue Planuje ktoś zarwać nockę na walkę Lary ze Smithem, czy pod kołderkę i spać? Smile

Ja raczej nie odpuszcze.Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Przekierowanie