Piłka nożna ogólnie
|
13-10-2014, 05:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Szansę Mili wzrosły. Jodłowiec nie zagra. Myślę, że spore osłabienie. Kto go zastąpi? Obawiam się, że Mączyński... Chyba, że Adam zaskoczy i zagra 6 ofensorami. Byłoby to szaleństwo, ale może patrząc na to, że będziemy musieli grać pozycyjnym, może przyniosłoby to skutek?
Gogolius Byłem pierwszym zwolennikiem Obraniaka w kadrze, ale obecnie nie gra w.Werderze, nie łapię się nawet na ławkę, więc jego tematu nawet być nie powinno tym bardziej że jak już gra to nic nie wnosi. I sie nie zgodzę że najslabsi byli boczni obrońcy. Najgorsi byli skrzydlowi. Nic do przodu, a wracać, głównie Rybusowi się nie chciało. Rybus sie nie.wracał i Wawrzyniak sam musiał kryć dwóch Niemców. Gdyby to skutecznie robił przez cały mecz to gralby w Bayernie, nie w Ankarze ![]() |
|||
13-10-2014, 08:45 PM
|
|||
|
|||
"Jodłowiec nie zagra. Myślę, że spore osłabienie. Kto go zastąpi? Obawiam się, że Mączyński.."
No jedyny słuszny wybór, skoro wypadł defensywny pomocnik, a Mączyński jest defensywnym pomocnikiem, lubianym przez Nawałkę, który już raz w meczu towarzyskim Jodłowca zastąpił ![]() Chyba, że Adam zaskoczy i zagra 6 ofensorami. Byłoby to szaleństwo, ale może patrząc na to, że będziemy musieli grać pozycyjnym, może przyniosłoby to skutek? Ale, że jak? Że sześcioma obrońcami? Czy czterech obrońców + dwóch defensywnych pomocników? Jak to drugie to rozwiązanie naturalne i zero zaskoczenia. Rybus, racja. Brakowało mu powrotów. Co do Obraniaka to mi chodziło tylko o sytuację z wczorajszego meczu - bolał mnie brak rozgrywającego, osoby pokroju Pirlo czy Xabiego Alonso, który się zatrzyma, uspokoi, pośle fajne podanie krzyżowe itd. Kogoś takiego w naszej reprze brakowało i będzie brakować bo jedynym nadającym się na tę rolę jest Obraniak. To w jakiej on teraz jest formie to inna rzecz. |
|||
13-10-2014, 09:55 PM
|
|||
|
|||
Gogolius
OFENSORAMI ![]() ![]() ![]() |
|||
13-10-2014, 10:11 PM
|
|||
|
|||
O kurde...
![]() padłem... ofensorzy... ![]() To co innego ![]() |
|||
14-10-2014, 07:52 AM
|
|||
|
|||
Gogolius
To się nazywa brawura językowa, na którą mogą sobie pozwolić tylko najlepsi ![]() ![]() |
|||
14-10-2014, 12:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2014 03:56 PM przez lashandra77.)
|
|||
|
|||
![]()
Brawura językowa brawura językową ... powiedzcie lepiej jaki będzie wynik dzisiejszego spotkania, myślicie że zdołają nas zaskoczyć raz jeszcze nasi piłkarze ... ja jestem pełen nadziei że ta ... w końcu mamy naprawdę dobrych zawodników grających w najlepszych klubach
____________________ Prawda w oczy kole http://lidkafurmanczyk.blog.interia.pl/ takie mamy ceny! |
|||
14-10-2014, 06:25 PM
|
|||
|
|||
Nie zagra dziś Jodłowiec i Rybus. Może i dobrze. Za Jodłowca wrzuciłbym Milę a za Rybusa Kucharczyka. Jak znam Nawałkę to wystawi Mączyńskiego i Sobotę.
|
|||
14-10-2014, 08:00 PM
|
|||
|
|||
Mączyński!!!!
|
|||
14-10-2014, 08:58 PM
|
|||
|
|||
Ale kopanina. Straszne.
![]() |
|||
14-10-2014, 09:39 PM
|
|||
|
|||
Ach emocje nie mniejsze niż z Niemcami. Tak jak w większości tu przewidywaliśmy to był cholernie ciężki mecz. Mase zdrowia zostawili dziś na boisku Polacy i Szkoci. Szkoda, że nie wygraliśmy, ale ważne że jest remis a nie porażka.
Będę się upierał przy swoim że Mila powinien grać od początku! Po tych meczach eliminacyjnych chyba można stwierdzić, iż mam wreszcie DRUŻYNE! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 38 gości