Piłka nożna ogólnie
|
23-06-2014, 06:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2014 06:50 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Nie da rady grać w każdym meczu pięknie i zarazem skutecznie. Holandia jeśli dowiezie te 1-0 do końca, a czasu zostało niewiele to prawdopodobnie uniknie starcia w 1/8 z Brazylią. Zresztą Brazylijczycy też pewnie nie będą chcieli grać z Holendrami...
No to mamy 2-0. |
|||
23-06-2014, 06:50 PM
|
|||
|
|||
Ależ akcja Holandii, miazga. Mam nadzieję, że Robben będzie więcej podawał
|
|||
23-06-2014, 08:54 PM
|
|||
|
|||
Korci mnie żeby postawić na Holandię ,kurs 1 :10 .
Mają szanse wygrać mundial? |
|||
23-06-2014, 09:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2014 09:40 PM przez Metzger.)
|
|||
|
|||
(23-06-2014 08:54 PM)pyra90 napisał(a): Korci mnie żeby postawić na Holandię ,kurs 1 :10 .Sprawdź rozpiskę meczów fazy pucharowej i sam oceń. W 1/8 finału Holandia zmierzy się z Meksykiem lub Chorwacją. Jeżeli wygrają, to w ćwierćfinale ich przeciwnikiem będą najprawdopodobniej Włochy lub ewentualnie Urugwaj. Jeżeli przejdą dalej, to w półfinale natkną się najpewniej na Argentynę, a jak pokonają i Messiego to w finale zobaczą Niemców, Francuzów lub Gospodarzy. Osobiście będę trzymał kciuki za pomarańczowych. Należy im się za całokształt. |
|||
23-06-2014, 09:39 PM
|
|||
|
|||
Szanse mają i to myślę, że jedne z większych. Ale równie dobrze może wygrać 5-6 innych zespołów (Brazylia, Argentyna, Niemcy, Francja, Włochy*, Kolumbia).
*- są informejszyn przed meczem z Urugwajem, potwierdzające wypowiedzi Prandellego o tym, że jak będzie trzeba to na siedem meczów na turnieju, Włosi wyjdą siedmioma taktykami. Prawdopodobne ustawienie to 3-5-2 z trójką defensorów Juventusu (Chiellini, Barzagli, Bonucci) - sprawdzony system z Juve, bardzo zgrana trójka, dobry ruch. W pomocy Pirlo-Veratti-Marchisio, dla mnie bajka. W ataku Balotelli i Immobile - bardzo fajnie. Na skrzydłach Darmian i Di Sciglio - niepewny jest tylko ten ostatni, reszta spoko loko. Brakło miejsca dla Candrevy -> pewnie wejdzie z ławki. Urugwaj jeszcze nigdy nie wygrał na mundialu z europejską drużyną -> niech tak zostanie |
|||
23-06-2014, 09:41 PM
|
|||
|
|||
Teoretycznie Holendrów stać na taki futbol, jakiego tu nie zagra nikt, nawet Francja czy Niemcy. Problem w tym, że mogą swoim znanym zwyczajem zagrać kompletną padakę w 1/8, czy 1/4 finału.
|
|||
23-06-2014, 09:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
23-06-2014, 09:48 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Urugwaj jeszcze nigdy nie wygrał na mundialu z europejską drużyną Eeee.... a z Anglią? Co do Holandii, to mnie nie zachwyca. Prawda jest taka, że póki co rozegrali jedną kapitalną połowę, reszta raczej przeciętna. Oczywiście nie krytykuję, bo nie można krytykować zespołu, który wygrał 3 mecze, no ale, nie są dla mnie tak silni jak postrzegałem ich po pierwszym meczu. Meksyk - Chorwacja do przerwy 0-0, ale pod względem emocji mecz kapitalny. |
|||
23-06-2014, 09:51 PM
|
|||
|
|||
Pierwsza polowa byla nawet ok, w drugiej może padly 2 bramki, ale tempo jak na orliku gdy gra druzyna seniorow.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
23-06-2014, 09:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2014 09:59 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
Te, faktycznie 0_0
Przecież to był historyczny moment! tak to jest jak człowiek się za bardzo w przeszłość zagłębi i zapomni o tym co było parę dni temu. Ale wiecie, nic dwa razy się nie zdarza Kamerun strzelił gola Brazylii, mieli strzał w poprzeczkę - ile znaczy mniejsza presja |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości