Piłka nożna ogólnie
|
17-05-2018, 08:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No niestety, tam jest tak wielu świetnych piłkarzy że kilka znanych nazwisk po prostu
musiało zostać nie powołanych. Mają Mbappe, Pogbe, Lemara, Dembele, Giroud'a jak nie będą w trójce to będzie dla mnie zaskoczenie. Szkoda kontuzji Payeta, inaczej raczej został by powołany, ponieważ na pewno był w tym sezonie na poziomie Thauvina który w kadrze się znalazł. Będę im kibicował, pake mają jak nigdy, lepsza była jak na tamte czasy oczywiście, bo piłka i style się zmieniają, tylko kadra z 98'roku z Petitem Zidane'm, Piresem, czy Djorkaeffem. |
|||
21-05-2018, 11:34 AM
|
|||
|
|||
Mistrze Polski Legia Warszawa,
na interii kalendarium ligi https://eurosport.interia.pl/pilka-nozna...Id,2583475 |
|||
21-05-2018, 12:57 PM
|
|||
|
|||
Ważniejszą sprawą jest to że Inter po 7 latach wraca do ligi mistrzów
|
|||
21-05-2018, 02:20 PM
|
|||
|
|||
A no, wyszarpali sobie na finiszu awans ; ) No i dobrze, silniejsza liga = silniejsze Juve.
|
|||
21-05-2018, 03:40 PM
|
|||
|
|||
Juventus, Juventusem, ale brakowało przyznasz zespołu
z Mediolanu w lidze mistrzów? Liga mistrzów bez Interu czy Milanu to jak mundial bez Italii. Taka prawda. I to Spalletti najbardziej niedoceniany trener we Włoszech dokonał wreszcie tego z Interem, chociaż z początkiem sezonu wydawało się że Inter ma nawet szansę na tytuł tak świetnie grali. Liga mistrzów sprawie że wreszcie większe nazwiska będą łączone z Interem w kontekście transferów. Liga mistrzów wraca na Giuseppe Meazza wreszcie, ten stadion zawsze pachniał ligą mistrzów. |
|||
21-05-2018, 05:58 PM
|
|||
|
|||
Taka drużyna jak Lech powinna być spuszczona do najniższej ligi.
I nie chodzi o kibiców a o klub. Nic się nie zmieniło w polskiej piłce. Takim meczem jak w ostatniej kolejce powinna zająć się prokuratura. [Lech już o nic nie walczył] [I nie powinien grać nawet w pucharach] |
|||
22-05-2018, 01:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2018 01:10 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
A za co szpuszczona do niżej ligi?? Za kilkudziesięciu
bandytów ma cierpieć cały klub? Przecież na meczu byli też normalni kibicie, mamy z dzieicmi, starsze osoby. Czy Legia kiedyś została spuszczona do niższej ligi? A przyznasz że robili jeszcze gorsze ekscesy, włącznie z biciem swoich piłkarzy. |
|||
22-05-2018, 02:42 PM
|
|||
|
|||
Otóż to, generalnie nie jestem za karaniem klubów, bo jaka w tym ich wina? Nie zabezpieczyli stadionu? Jeśli ktoś miał kiedykolwiek do czynienia z tym środowiskiem to wie doskonale, że kibole są bezkarni i stadiony tak naprawdę są ich. Tutaj trzeba diametralnych zmian, które i tak na dobre nikomu nie wyjdą. Jedyne rozwiązanie jakie ja widzę to w końcu odpowiednia jakość samych meczy i sukcesy w rozgrywkach europejskich. Wtedy może niektórzy by spotulnieli, ale na to się nie zanosi.
|
|||
22-05-2018, 05:30 PM
|
|||
|
|||
Wietnam.
Najpierw przeczytaj dokładnie mój wpis. Zaznaczyłem ,że nie chodzi o zachowanie kibiców. Ale Ty już chyba nie rozumiesz po polsku. Musiałbym pisać po niemiecku? |
|||
23-05-2018, 01:15 PM
|
|||
|
|||
W sobote finał LM, jak myślicie kto wygra? Osobiście jestem za Liverpoolem, bo to jak sędziowie sędziowali mecze Realu woła o pomstę do nieba. Prawda jest taka, że już z Juventusem powinni byli odpaść, no ale cóż. Liczę na dobry mecz Salaha, bo to chyba najlepszy moment dla niego, żeby udowodnić, że jest graczem światowej klasy.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 65 gości