Piłka nożna ogólnie
|
29-03-2017, 10:40 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Piłka nożna wchodzi w XXI wiek. W niedawnych meczach:
- Griezman strzela gola ze spalonego, sędzia uznaje bramkę. Weryfikacja wideo -> był spalony -> zmiana decyzji, gol nieuznany - Deulofeu strzela gola, boczny sygnalizuje spalonego. Weryfikacja wideo -> nie było spalonego -> zmiana decyzji, gol uznany Wszystko płynnie i sprawnie. Nareszcie. |
|||
29-03-2017, 08:56 PM
|
|||
|
|||
Brazylia jako pierwsza awansowała na mundial 2018.
Także mamy już dwie ekipy Rosje i Brazylię. Argentyna ma kłopoty, obecnie znajduje się na piątym miejscu w strefie południowo-Amerykańskiej po porażce 1:2 z Boliwią. Messi zawieszony na 4 spotkania. Bez niego Argentyna nie istnieje poprostu to widać. |
|||
30-03-2017, 08:53 AM
|
|||
|
|||
Argentyna nie istnieje bez swojego ataku, Higuain za kartki, Lavezzi kłótliwy, z Icardim też jakaś afera. Skandal, że mając tylu zawodników w czubie i prawdopodobnie najmocniejszy atak na świecie to wystawiają to co wystawiają -_-
|
|||
30-03-2017, 10:50 AM
|
|||
|
|||
Za co Messi został na tyle zawieszony?
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
30-03-2017, 11:07 AM
|
|||
|
|||
Za obrażanie sędziego.
Sędzia oficjalnie stwierdził, że Messi wymachiwał rękoma i coś tam burkał, ale go nie słyszał. Ale inne doniesienia stwierdzały, że Messi ostro rzucał mięsem. Wracając do Argentyny, to jak sprawdziłem na szybko Higuain, Dybala, Suarez, Icardi i Lavezzi na ławce/poza kadrą,a w pierwszym składzie Pratto. Do tego mecz z Boliwią i przepis na klęskę gotowy. |
|||
30-03-2017, 08:10 PM
|
|||
|
|||
Podejrzewam że mecz sędziował "sędzia z Warszawy"
[A Legia z kim gra w najbliższej kolejce?] |
|||
30-03-2017, 10:51 PM
|
|||
|
|||
Kownacki i Trałka nie zagrają jutro w Krakowie z Wisłą, szkoda Dawida jest w gaźie
ale mam nadzieje że Lech poradzi sobie i zgarnie trzy punkty, tydzień później kolejne trzy punkty z Legią i są w bardzo dobrej sytuacji. Kownacki po meczach w reprezentacji U-21 ma problemy z mięśniami Trałka pauzować będzie za żółte kartki. |
|||
31-03-2017, 09:50 PM
|
|||
|
|||
Było za dobrze, drugi remis z rzędu Lecha z Wisłą w Krakowie tym razem. Nie widziałem spotkania
nie wiem jak radzili sobie bez Kownaśia.Za tydzień Lech nie będzie miał łatwiej. |
|||
01-04-2017, 09:07 AM
|
|||
|
|||
Lech, leciutka zadyszka. Za to Śląsk odniósł bardzo ważne zwycięstwo na Koroną.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
01-04-2017, 05:37 PM
|
|||
|
|||
Trzy gole i dwie asysty Lewego dzisiaj, Bayern vs Augsburg 6:0
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »