Floyd Mayweather, Jr.
|
10-10-2015, 09:26 AM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
10-10-2015, 12:17 PM
|
|||
|
|||
Może sam podpalił,pewnie ubezpieczone były na 100 bańiek,,,
|
|||
17-10-2015, 05:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-10-2015 05:01 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Haha |
|||
22-10-2015, 04:07 PM
|
|||
|
|||
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hph...e=568624A2
19 lat kolekcji |
|||
12-11-2015, 04:22 PM
|
|||
|
|||
Floyd cieszy się emeryturą relaksując się z Koćicami.
https://mobile.twitter.com/FloydMayweath...5252136960 |
|||
12-11-2015, 08:08 PM
|
|||
|
|||
Jak dobrze, że nie jestem Floyd'em...
|
|||
13-11-2015, 10:54 PM
|
|||
|
|||
Po odejściu Floyda pojawił się nowy król boksu:
https://youtu.be/fdpxPLqnq1M?t=2m43s |
|||
17-11-2015, 04:59 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Kiedy nadarzyła się okazja, aby znokautować Rondę Rousey, Floyd Mayweather Jr, który od dłuższego czasu miał mały zatarg z byłą już mistrzynią UFC, postanowił nie zadawać żadnych werbalnych ciosów.No, proszę. Nie spodziewałem się, że Floyd potrafi być taki wrażliwy. |
|||
26-11-2015, 08:46 PM
|
|||
|
|||
Terence Crawford (27-0, 19 KO) może być ostatnim rywalem Manny'ego Pacquiao (57-6-2, 38 KO), który 9 kwietnia zamierza zakończyć bokserską karierę. Wielu przestrzega Filipińczyka przed starciem z niepokonanym Amerykaninem, tymczasem Floyd Mayweather Jr postanowił również uprzedzić, ale nie "Pacmana", tylko swojego rodaka.
- Jeżeli Crawford będzie z nim walczyć, chcę go poinformować, że nie będzie łatwo. Ja sprawiłem, że wyglądało to łatwo, ale takie nie będzie. Ten skur***l potrafi walczyć. Jest lepszy, niż myślałem. Chylę przed nim czoła, wiem już, dlaczego tak daleko zaszedł w swojej karierze. Crawford musi wiedzieć, że Pacquiao jest większy i silniejszy niż Yuriorkis Gamboa . Mocniej też bije. Niczego nie odbieram Yuriorkisowi, zwłaszcza że w walce z Crawfordem to nie był stuprocentowy Gamboa. Ale nie odbieram też niczego Crawfordowi. Lubię tego dzieciaka, on potrafi boksować. Niech jednak nie myśli, że będzie miał łatwo z Pacquiao - oznajmił "Money" Floyd, który w majowej walce stulecia zwyciężył Filipińczyka jednogłośną decyzją sędziów. Oprócz Crawforda do konfrontacji z "Pacmanem" przymierzany jest też m.in. Amir Khan (31-3, 19 KO). Po kwietniowym pojedynku 36-letni Pacquiao zamierza zawiesić rękawice na kołku i skupić się na karierze politycznej w swojej ojczyźnie. Jego celem na najbliższą przyszłość jest wywalczenie jednego z dwunastu miejsc w majowych wyborach do Senatu. Mówi się, że potem, za kilka lat, uwielbiany na Filipinach pięściarz może nawet zostać prezydentem. |
|||
05-12-2015, 03:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2015 03:50 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Floyd Mayweather Jr ciągle nie przekonał się do Giennadija Gołowkina (34-0, 31 KO). Czy Kazach rzeczywiście jest tak dobry, jak go malują? - Jest nawet bardzo dobry, ale tylko, gdy idzie o obijanie stacjonarnego celu, rywali, którzy po prostu stoją naprzeciw niego - twierdzi Amerykanin.
Pięściarz z Karagandy ma już na koncie dwa pasy mistrza wagi średniej i z dziecinną łatwością rozbija kolejnych oponentów, lecz zdaniem Mayweathera to wciąż za mało. Najlepszy pięściarz ostatnich lat uważa, że "GGG" wciąż nie przeszedł żadnego poważnego testu, a do tego jest chroniony przez stację HBO. - Niech HBO zapyta "GGG", czy pójdzie w górę i będzie walczyć z Andre Wardem , zanim ten zmierzy się z Kowaliowem. Nigdy się go o to nie pytają. Wiecie dlaczego? Bo to byłaby dla Warda łatwizna. Łatwizna! - podkreślił. Ward ma się zmierzyć z Siergiejem Kowaliowem w przyszłym roku. W tym celu będzie musiał przejść do kategorii półciężkiej. Mayweather, który od dłuższego czasu powtarza, że w boksie wciąż panuje rasizm, zaznacza, że nikt nie wymaga od Gołowkina, aby wędrował do wyższej dywizji. - Andre Ward musi być bardzo ostrożny. Kiedy ja walczyłem z Arturo Gattim, chcieli, żebym przegrał. Naprawdę tego chcieli. Myślę, że chcą też, aby teraz przegrał Ward. Nie chcę natomiast, żeby przegrał "GGG", chyba że z "Canelo", który jest większą gwiazdą. Dlatego mówią, że "GGG" sprzedał 150 tysięcy pakietów PPV, podczas gdy w rzeczywistości sprzedało tylko 90 tysięcy z hakiem. Czy chcieli, aby "GGG" walczył z Cotto? Tak! Czy chcieli, żeby Cotto wygrał z "Canelo" ? Nie! Wiedziałem, że jeżeli Cotto go nie znokautuje, to nie wygra, bo koniec końców to jest biznes. Wiedzą, że mają przed sobą jeszcze co najmniej dziesięć lat z "Canelo". Tak ten biznes funkcjonuje -powiedział.. Sama prawda powiedziana przez Mayweathera, tylko się podpisać. Gość wie co jest grane, . Sam jest promotorem, |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 40 gości