Damian Jonak
|
02-02-2014, 01:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Damian Jonak
Kirkland-Jonak? Dla mnie walka marzenie z udzialem naszego zawodnika. Nie wiem jakie sa szanse na zorganizowanie takiej potyczki, ale trzymam mocno kciuki.
|
|||
02-02-2014, 03:42 PM
|
|||
|
|||
Joker, promotorzy przez lata nie mogą doprowadzić do normalnej walki Jonaka (który w czołówkach jest non-stop), że w tej sytuacji każdy znany rywal z czołówek rankingu jest na wagę złota i trzeba go brać z pocałowaniem ręki. Facet nie może się doczekać walki na poziomie, mimo kosmicznego rekordu i notowań nieadekwatnych do osiągnięć - grymaszenie w jego wypadku w ogóle nie wchodzi w grę (i fajnie, że Jonak zachowuje zdrowy dystans do wszystkiego co się wokół niego dzieje).
Jak przerżnie jak Majewski to będzie wstyd, ale nawet jak da dobrą walkę (szybkie porównanie: Campillo z Fonfarą) przegraną przed czasem to i tak to będzie więcej warte niż to co robił do tej pory. |
|||
02-02-2014, 04:20 PM
|
|||
|
|||
Nie oszukujmy się ,"Cyklon ze Sląska" ma takie szanse jak Żydzi w Oświęcimiu .
|
|||
02-02-2014, 04:34 PM
|
|||
|
|||
Pewnie Kirkland ma datę na HBO i Jonak musi być jednym z kandydatów, wątpię żeby jednym z głównych.
|
|||
03-02-2014, 10:59 AM
|
|||
|
|||
No i guzik, na Jonaka nie zgodzilo sie HBO co zaskoczeniem nie jest..
|
|||
03-02-2014, 04:56 PM
|
|||
|
|||
Myślałem, że po Kołodzieju to i Jonak dostanie walke życia a tu nici...Damian musi dalej czekać...
|
|||
03-02-2014, 08:27 PM
|
|||
|
|||
Jak widać nie ważna pozycja w rankingach tylko w telewizji.
I TO JEST MYŚL PANOWIE ! "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
03-02-2014, 08:44 PM
|
|||
|
|||
W takim razie niech Mayweather i Canelo wpadają na gale do Polski transmitowanej przez Polsat.
Już widzę tą unifikacje pasów Mayweathera Wbc i The Ring oraz IBC,PKW,PDŚ oraz odmiany pasów Bałtyckich i Dolno Sląskich Jonaka.Floyd wchodzi do ringu z piosenką Lil Wayne obok niego Bieber a nasz Damian niesiony muzyką orkiestry górniczej ze stoickim spokojem zmierza do ringu.Dla zwycięzcy zaś pas Polsatu pomalowany olejną na złoty... Ah marzenia |
|||
04-02-2014, 02:05 PM
|
|||
|
|||
Damian przebywa w Las Vegas gdzie sparuje z Wachem (tzn przebywa obok sparujacego Wacha ale sparing lepiej brzmi). Dobrze dla Wacha ze sparingi sa w kaskach.
Ponoc temat Kirklanda nie umarl i promotorzy walcza o kwietniowa date. |
|||
04-02-2014, 02:11 PM
|
|||
|
|||
Damian w Las Vegas zostaje do swojej walki z kirklandem na Undercardzie jest powrót Mayweathera.
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości