Damian Jonak
|
05-10-2012, 08:05 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2013 09:18 PM przez neQ.)
|
|||
|
|||
Damian Jonak
8 grudnia wielki boks zawodowy powróci do katowickiego Spodka za sprawą gali "Wojak Boxing Night". Główną atrakcją wieczoru anonsowanego pod hasłem "Gra o wszystko" będzie walka ulubieńca śląskiej publiczności Damiana Jonaka (34-0-1, 21 KO).
Według mnie "wielki boks w katowicach" nie będzie taki wielki, Wasilewski ściągając takich przeciwników jak do tej pory, pokazuje ze szkoda mu kasy na Jonaka. Rankingi gówno warte, bo i tak zawsze ktoś wbije przed jonaka, jak ostatnio cotto. Na jego miejscu celowałbym w EU lub EBU na początek, dość już tych przetarć.. A w co o nim myślicie ?? |
|||
06-10-2012, 06:51 AM
|
|||
|
|||
RE: Damian Jonak 34-0-1(21KO) Normalnie boxing legend
Jak dla mnie najbardziej prawdopodobnymi rywalami są:
1. Delvin Rodriguez 2. Saul Roman 3. Jackson Osei Bonsu 4. Siergiej Rabczenka 5. przegrany z walki Bajsangurow vs Konecny |
|||
06-10-2012, 04:35 PM
|
|||
|
|||
hahaha
szanse ma jedynie z Romanem czy Bonsu, z Rabchenką czy Baysangurovem by go na szynach znieśli z ringu |
|||
06-10-2012, 04:54 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli ma to być najważniejsza walka w karierze to albo " odstrzał " albo jakiś normalny rywal na europejskim poziomie. Jestem prawie pewien, że będzie to człowiek z mojej listy.
|
|||
06-10-2012, 06:12 PM
|
|||
|
|||
@Bandit
Od razu mówię, że nie chce być chamski.. Pierwsza sprawa.. Ile masz lat? Druga.. Musisz popracować nad tytułami wątków (np. Jonak niedługo zawalczy i rekord mu się zmieni a więc już wątek będzie źle nazwany) Trzecia.. Czemu tworzysz taki wątek w którym chcesz tylko wyśmiać boksera? Czwarta.. O co Ci chodziło z tym wątkiem "bokser" ? They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
06-10-2012, 06:53 PM
|
|||
|
|||
Postaram się odpowiedzieć na twoje pytania:
1. Dlaczego miałbym ci na to pytanie odpowiedzieć ? mój wiek to mój wiek, twój to twój mnie twój nie interesuje. Komentarze do mnie w stylu że jestem jakimś dzieckiem hmm?. Przecież mojego wieku nie znasz 2.Bardzo przepraszam, 8grudnia napewno dołącze damianowi 35 zwycięstwo! oo nawet dodam wątek! 3.Podaj przykład gdzie go wyśmiałem ? 4.Tak |
|||
06-10-2012, 06:54 PM
|
|||
|
|||
czwarta odpowiedź miażdży
|
|||
06-10-2012, 06:56 PM
|
|||
|
|||
Dzięki Peter, głupie pytanie głupia odpowiedź. Jerome nic do ciebie nie mam,ale ty w każdym wątku napisanym przez jakiegoś usera piszesz nie rozumiem.
|
|||
06-10-2012, 07:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2012 07:33 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
Co za idiota :/
(06-10-2012 06:53 PM)Bandit napisał(a): 1. Dlaczego miałbym ci na to pytanie odpowiedzieć ? mój wiek to mój wiek, twój to twój mnie twój nie interesuje. Komentarze do mnie w stylu że jestem jakimś dzieckiem hmm?. Przecież mojego wieku nie znasz1. Mam nadzieje, że na tyle jesteś kumaty, że wiesz skąd to pytanie. Twoje posty są tak nierozumne, że nic dziwnego, że się pytam o co chodzi. Może mój wiek Cię nie interesuje ale Twój mnie zainteresował więc pytam. Gdybym nie miał co do niego jakiś wątpliwości to bym nie spytał. No i chyba jasne, że Twojego wieku nie znam skoro pytam... kurwa co za kretyn.. no nie mogę -,- 2. Wówczas wystąpię o zamknięcie poprzedniego albo ostrzeżenie za dublowanie i robienie syfu ;] Do tego "napewno" na pewno piszemy osobno ;]] 3. "Normalnie boxing legend" - Myślenie nie boli :/ 4. No cóż.. post był tak nie jasny, tak sklejony, że nic się nie dało rozszyfrować.. do tego Maynard wątek zamknął i nie miałeś szansy nam tego objaśnić. Daruj sobie odpisywanie. Nie chcę rozmawiać z kimś kto robi z siebie gwiazdora chamstwem i debilizmem. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
06-10-2012, 07:58 PM
|
|||
|
|||
Daruje sobie odpisywanie psychofanowi Haye'a, który nawet w rankingu umieszcza go przed kliczkami
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości