| 

Deontay Wilder

| 

| 

15-07-2016, 10:55 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2016 10:56 PM przez Terminator.)

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Deontay Wilder 

Tutaj jest kilka parametrów Wildera, podanych przed walką ze Sivernem, wiec trzeba wziąć małą poprawkę bo wtedy był nieco mniejszy.  

http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb  | 
		|||
| 

15-07-2016, 11:01 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2016 11:08 PM przez Wilczekstepowy.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dzięki. Właśnie kiedyś gdzieś coś podobnego wrzucałem.  

![]() Ale teraz, jak patrzę na te wymiary to znowu coś mi nie pasuje. Choćby te 106 Wildera w klacie. Strasznie mało a wygląda, jakby miał o wiele więcej. Uda 45 cm to też trochę dziwne. Ma tyle, co ja w najwęższym punkcie ud. Szkoda, że nie podali ile ma w barkach bo ma naprawdę potężne i ciekawi mnie ile może mieć.  | 
		|||
| 

16-07-2016, 02:18 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dobra, detronizacja mistrza świata WBC w wadze ciężkiej już dzisiaj!

| 
		|||
| 

16-07-2016, 02:40 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2016 02:44 PM przez Wilczekstepowy.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Kuba skąd dzisiaj taki humor?  

![]() A tak poza tym to o której rozpoczyna się walka Wildera? Na http://www.batmanstream.com podają, że relacja z gali rozpocznie się od godziny 22.00. Ciekawe czy naszego czasu?  | 
		|||
| 

16-07-2016, 03:13 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Polskiego czasu to na pewno. Dziwi tak wczesny start gali, ale jest bardzo dużo interesujących potyczek, więc może pokazują wiele walk z undercardu?  

![]() No chciałbym, aby ten Arreola dziś wyhaczył Wildera jakimś cepem. Niby nieprawdopodobne, ale w sumie nie wykluczałbym  | 
		|||
| 

16-07-2016, 05:09 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Arreola to najslabszy rywal Wildera od czasu... Lachovicza? Juz ten Malik ustawka byl grozniejszy. Nie miejmy zludzen  

| 
		|||
| 

18-07-2016, 07:53 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dwie operacje i minimum pół roku przerwy. A później zapewne następna dobrowolna obrona na przetarcie po kontuzji z jakimś groźnym "Meksem" może z Solisem?  

| 
		|||
| 

25-07-2016, 09:12 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Jednak będą trzy operacje. Czyżby Wilder się sypał? Ma tak silne ciosy, że jego ręce tego nie wytrzymują? Jeżeli tak to za długo jego kariera nie potrwa.

| 
		|||
| 

25-07-2016, 09:29 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Myślę, że jeszcze dochodzi tutaj kwestia techniki. Wilder zadaje te swoje najmocniejsze cepy strasznie dziko, niepoprawnie, pod dziwnymi kątami... Taki cios może być dla przeciwnika zaskakujący i zabójczy, ale zadającemu może też zrobić krzywdę w postaci urazu dłoni / ręki. Wilder ma b. mocny cios, ale jego kości nie są zbyt grube, nie wytrzymują obciążeń, do tego spotęgowanych brakami technicznymi Deontaya.  

Pozostaje mu walczenie w rękawicach lepiej amortyzujących uderzenia, jak np. Grant i próba "ucywilizowania" tych najdzikszych cepów. Inaczej to szybko będzie miał po karierze, bo praktycznie w każdej walce uszkadza dłonie.  | 
		|||
| 

13-08-2016, 08:01 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Wilder gdy kontuzjowany to i znowu groźny... w gadce... rzuca wyzwanie Fury'emu, Kliczce i Joshui.  

Pod innym tematem dotyczącym Wildera i Powietkina rozśmieszyła mnie jedna wypowiedź użytkownika Sputnika: Cytat:Wachu powinien do niego wyskoczyć. Wilder do 6 rundy połamie sobie ręce na jego głowie.  
				 | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości