Polityka ogólnie.
|
30-10-2013, 07:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Rząd PO - najgorszy od 89 r. ?
Mazowieckiego bym podpiął do grupy chorągiewek .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
30-10-2013, 07:35 PM
|
|||
|
|||
Skoro masz takie zdanie o Mazowieckim, to co myślisz o obecnej klasie politycznej i dzisiejszych liderach partyjnych? Tylko bez wulgaryzmów
|
|||
30-10-2013, 08:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2013 08:02 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Nie zależy im na kraju tylko na własnych kieszeniach i interesach , nie dbają o prawdę historyczną , są kłamcami , chorągiewkami większymi od Mazowieckiego .
Najbardziej mnie boli , że w polskim parlamencie w większości są cały czas te same "mordy" , niektórzy nawet dłużej niż ja żyje . Za to jak przyszli "nowi" to większość z nich przyjęła styl starych wyjadaczy , albo są dewiantami jak Biedroń lub Grodzkie . Polską scenę bym podzielił następująco Kłamcy,krętacze : Doniu Tusk , Kaczyński + cała rzesza przydupasów ( Hoffmany , Nowaki i inne stwory). Dziwadła : Macierewicz ( chociaż za listę Macierewicza + ) , Grodzkie, Palikmioty , Korwiny , Biedronie i tego typu osoby. Dinozaury/ex komuchy : SLD. Nadzieja : Ruch Narodowy . Prognoza : Nic się nie zmieni . Odpuszczę sobie kategorie głupek . Super łagodna forma mojego zdania na temat naszych polityków . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
30-10-2013, 11:15 PM
|
|||
|
|||
(30-10-2013 05:52 PM)KrychuTMT napisał(a): Chodziło mi o KK z czasów komuny , kiedy niewątpliwie był jedną z największych organizacji walczących o wolną Polskę .Mam nadzieje, że rozumiesz, że Kościół chciał wolnej Polski tylko i wyłącznie dlatego, że wolną Polskę będzie można zniewolić i doić, czego nie dało się robić w PRL-u. Przy okazji polecam zapoznanie się ze stanowiskiem Watykanu w sprawie rozbiorów Rzeczypospolitej. |
|||
30-10-2013, 11:28 PM
|
|||
|
|||
To , że Watykan popierał rozbiory , potępił powstanie listopadowe to wiem . Nie jest to jakaś zakazana wiedza i każdy świadomy człowiek chyba te fakty zna ?
W życiu nie ma nic za darmo , KK miał interes w wolnej Polsce , dlatego walczył z komuną . Wspomniałem tylko o tym , bo o Mazowieckim krąży opinia wielkiego katolika , co jak widać nie jest do końca prawdą . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
05-11-2013, 08:25 PM
|
|||
|
|||
http://fakty.interia.pl/news-mobilizacja...Id,1054007
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupC...verified=1 Znowu szykują policyjne prowokacje???? Mam nadzieję że w tym roku obejdzie się bez takich "milicyjnych" praktyk. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
06-11-2013, 06:56 PM
|
|||
|
|||
(30-10-2013 04:51 PM)KrychuTMT napisał(a): "Gruba Kreska"Dzisiaj bardzo łatwo wytykać błędy, kiedy wiemy co jak się potoczyło. Oni tego nie wiedzieli. (30-10-2013 04:51 PM)KrychuTMT napisał(a): określenie Żołnierzy Wyklętych mianem morderców i bandytówWszystkich czy niektórych? Bo jeżeli niektórych, to jest to prawda. Nie brakowało wśród nich zwykłych bandytów. Wiem to od naocznych świadków. |
|||
06-11-2013, 07:17 PM
|
|||
|
|||
http://www.pch24.pl/tadeusza-mazowieckie...926,i.html
Proszę . No i jeszcze żeby nikt nie pisał , że to prawicowa propaganda. http://dorzeczy.pl/mazowiecki-tlumaczy-s...wykletych/ "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
06-11-2013, 08:13 PM
|
|||
|
|||
Mimo tego jest postacią pozytywną ,potrafił prowadzić dialog i nie ma splamionego życiorysu.
Jesli chodzi o Zołnierzy Wyklętych to trzeba wyraznie oddzielać bandytów ,takich jak Bury i Kuraś od herosów takich jak Inka,Nil,Pilecki Jeśli chodzi o prawice ,to jedynie KNP i Ruch Narodowy ją reprezentują a PiS to to samo co PO ,tylko bardziej konserwa niż liberał . Kaczyński to człowiek zakompleksiony,arogancki,bystry i zawistny ,jak przejmie władze to będzię mścił sie na PO ,najbardziej ciekawi mnie jaki będzie ich stosunek do Rosji . |
|||
06-11-2013, 08:55 PM
|
|||
|
|||
(06-11-2013 08:13 PM)pyra90 napisał(a): Kaczyński to człowiek zakompleksiony,arogancki,bystry i zawistny ,jak przejmie władze to będzię mścił sie na PO ,najbardziej ciekawi mnie jaki będzie ich stosunek do Rosji . Chyba nic gorszego nas już spotkać nie może jak zwycięstwo Pis-u w wyborach w 2015 roku. Jeśli Antoni podczas kampanii będzie aktywny to jestem spokojny o wynik, nie wygrają. Martwi natomiast to, że po raz 3 z rzędu (!) może wygrać Platforma. Im przydałaby się przerwa bo są już po 6 latach rządzenia bardzo odrealnieni od rzeczywistych problemów.......smutna prawda jest taka, że Kaczyński z Macierewiczem utrzymują Tuska u władzy i dopóki nie odejdą z polityki to takie szambo będziemy mieli nadal... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości