Artur Szpilka
|
13-10-2016, 11:18 AM
|
|||
|
|||
RE: Artur Szpilka
(13-10-2016 11:03 AM)Gogolius napisał(a): Może Breazale albo Martin.Brezaele raczej nie, bo ten po ostatnim łomocie od Antka pewnie będzie chciał się z kimś "przetrzeć". Martin też odpada, bo jakiś czas temu go postrzelili, co nie sprzyja treningom a w przypadku i tak leniwego Martina zupełnie je wyklucza. Z aktualnie dostępnych Amerykanów mogli być więc Thompson, Mansour, Molina, Washington, Arreola, ewentualnie jakiś Deric Rossy. Albo Briggs |
|||
13-10-2016, 12:50 PM
|
|||
|
|||
Ja bym obstawiał Granta .
Mansour nie jest bardzo znany i ceniony. |
|||
13-10-2016, 09:36 PM
|
|||
|
|||
No i co? Szpilka pierdnął, że chce iść do Cruiser, a teraz "tak po prostu nie". Walk nie ma, to chociaż głupotami fejma sobie utrzymuje... :|
|
|||
17-10-2016, 11:30 AM
|
|||
|
|||
Na fb niejaki Michael Rufus (może ktoś od nas? ) zapytał Szpilkę o tego ewentualnego rywala ale Szpilka mu odpisał, że nie powie kto to był. Napisał jedynie, że nie był to nikt z wymienionych przez Rufusa rywali czyli Malik Scott, Eric Molina, Charles Martin lub Tony Thompson.
Śledztwo trwa dalej |
|||
07-11-2016, 01:17 AM
|
|||
|
|||
Za jakieś 3 walki Szpilka będzie chciał doprowadzić do rewanżu z Wilderem bo oklep od Dzikusa był... przypadkowy.
|
|||
07-11-2016, 02:38 AM
|
|||
|
|||
Szpila boksowaleś bo Wilder cie zlekceważył jak Real Legie, walczył asekuracyjnie
bo wiedział że prędzej czy później na niego wpadniesz, gdybyś jeszcze raz jakim cudem z nim zawalczył to już by nie był taki miły .And Still... |
|||
07-11-2016, 06:30 PM
|
|||
|
|||
Piszecie prywatnie na temat tego dna sokołowskiego pseudonim cwel masa ....odpowiadam ...Co sie mam kurwa odnosić czy was już kurwa popierdolilo ? Największy cwel w Polsce ,rozjebal sie na pół Polski i gra nawróconego jak gwałcił wymuszał ,napadał to był gangster a jak przyszło siedzieć to dupsko pękło i kurwa sie "nawrócił " do czego to doszło ze świadek koronny wypisuje jakies bzdety na fb a my sie mamy do tego odnosić .... litości Ludzie.
Arczi na FB. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
07-11-2016, 07:36 PM
|
|||
|
|||
Fb usunęło już ten post, a ja nie wiem, jak go mam zrozumieć? Arturowi podobało się, gdy Masa był gangsterem, który gwałcił? Chyba nie to miał na myśli ale tak jakoś nieskładnie się wyraził.
|
|||
07-11-2016, 08:31 PM
|
|||
|
|||
Raczej nie podoba mu się, że "nawrócony " gangster stoi teraz na straży moralności i pierdoli farmazony na wszystkich aby tylko chwilę o sobie przypomnieć. Zresztą Szpila wywodzi się z nizin społecznych, z środowiska kiboli ( przynajmniej taki stworzył wokół siebie wizerunek) oraz jego fanbase to w większości Sebixy i gimbusy a tam masa to "pierwszy rozjebus III RP" więc Arczi musiał mu pojechać XD.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
07-11-2016, 09:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2016 09:09 PM przez Metzger.)
|
|||
|
|||
Faktycznie, ostatnimi laty Masa stał się niemal celebrytą. Wydaje książki, komentuje różne wydarzenia, zgrywa wielkiego moralizatora, a dziennikarze mu nadskakują. A kiedyś był kompletnym zwyrodnialcem.
Props dla Szpilki za tego posta, choć podejrzewam, że główną przyczyną jego wkurwienia jest fakt, że Masa był "konfidentem". |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości