D.Chisora vs D.Haye
|
11-07-2012, 03:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Dereck Chisora vs David Haye
No ja też tego nie widzę live ale pomysł dobry. I tak myślę, że Dereck nic nie zrobi bo wie, że David to nie Bracia i na lepa lub oplucie zareaguje inaczej niż głupie miny
![]() ![]() ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
11-07-2012, 03:44 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Tobie też się dłużą te dni do walki? ![]() |
|||
11-07-2012, 03:53 PM
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
Wiesz, spędzam je w miarę pracowicie z tym, że jest to dość nudna i mozolna praca więc myślę o tej walce dość często ale nie mam jakieś traumy. To nie jest starcie Haye'a z Boninem, żebym był spokojny ale nie przesadzam. Jestem pewny zwycięstwa mojego ulubieńca. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
11-07-2012, 04:40 PM
|
|||
|
|||
Face to face na ostatniej konferencji prasowej http://www.youtube.com/watch?v=fwzgPhYwjyo Zdaje mi się czy ktoś tam nuci od 0:42
![]() |
|||
11-07-2012, 05:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2012 10:18 AM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
Kurde teraz już mam stresa.. Tak samo było przed walką Haye'a z Władem z tym, że taki trzask pikawy zaczął mi się od let's get ready to rumble Michaela Buffera a nie na kilka dni przed walką. Jeszcze mamy ważenie... Fcuk.
Z tego co zrozumiałem to poszedł zakład po 20 tyś funtów na łeb, między Davidem a Dereckiem, że ten który nie znokautuje swojego przeciwnika straci swój wkład... Dereck oczywiście cwaniak do face to face podchodzi w okularach :/ David wpie*** mu ten knockout w pierwszej rundzie błagam... ... 12 rund nie wytrzymam. EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=mF_AofxnZX8 = 0:44 ten dźwięk będzie mi towarzyszył do soboty.. Dereck! 8, 9, 10 ;] ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
11-07-2012, 06:22 PM
|
|||
|
|||
![]() |
|||
11-07-2012, 06:24 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Wyluzuj ![]() |
|||
11-07-2012, 07:12 PM
|
|||
|
|||
Czuję, że to będzie walka jaką zapamiętam do końca życia!
Nie mogę się doczekać. Postawię na Davida z 50 zł. Nie mogę się doczekać tej soboty AAAA!! To będzie piękna walka !! |
|||
11-07-2012, 08:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2012 10:19 AM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
Mam tak samo jak Crumb. Mega jazdy z tym, że u mnie jest jeszcze stres. Ja na Davida postawiłem 100 zł. Na razie tylko na wygraną. Chcę się pokusić o KO do 6 rundy. Zobaczymy jak będzie z funduszami
![]() @AdamekFightPL Dokładnie tak było. Dereck stanął i czekał na Davida. David przyszedł a Del Boy się zaczął bujać niczym Tyson bodajże przez walką z Berbickiem. David wytrzymał trochę jak na kozaka przystało i zwrócił Chisorze uwagę aby nie pajacował tylko zdjął okulary. Podobnie było przed walką Klitschko v Johnson. Johnson stanął tak blisko jak Chisora z Vitkiem tylko że... w okularach. Vitek zaś nie prosił a sam próbował je zdjąć ![]() ![]() Przyznajcie, że tutaj to jest dopiero ciśnienie. Porównuję to z walką Haye'a z Władem. Tam się takich rzeczy nie czuło... tu jest żądza krwi ![]() ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
11-07-2012, 08:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-07-2012 08:38 PM przez AdamekFightPL.)
|
|||
|
|||
@Jerome
Wydawało mi się jeszcze, że na początku f2f Chisora coś tam nucił, ale może mi się wydawało, tzn ktoś na pewno nucił, ale to pewnie jakiś mądry kamerzysta ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze jak wchodzili na ring to tak mi serce waliło, że bałem się, że zaraz na jakiś zawał pyknę. Próbowałem się na siłę uspokajać ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości