D.Chisora vs D.Haye
|
08-05-2012, 03:11 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2012 03:11 PM przez AdamekFightPL.)
|
|||
|
|||
RE: Dereck Chisora vs David Haye
@Jerome
Gdzie mogę znaleźć wypowiedzi Haye i Chisory z konferencji? Aaa sorki, już znalazłem. |
|||
08-05-2012, 03:12 PM
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
W artykule do którego podałeś link. Między zdjęciami ![]() ![]() ![]() ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
08-05-2012, 07:14 PM
|
|||
|
|||
(06-05-2012 05:56 PM)Jerome napisał(a): Mnie ciekawi jak jest z Haye'a gibkością i szybkością. W końcu nie walczył o lipca zeszłego roku. To, że mówi, że trzyma dietę i formę to mnie nie przekonuję. Mam nadzieję, że jednak tak jest. Ja stawiam 60-40 dla Haye Obawiam się tylko żeby Haye sobie prawej ręki nie złamał na głowie Derecka :> |
|||
09-05-2012, 12:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2012 12:08 PM przez PeterManfredo.)
|
|||
|
|||
He,mają zawalczyć na licencjach...Luksemburskich;-)
Można i tak ![]() |
|||
09-05-2012, 01:38 PM
|
|||
|
|||
Ale jaja, nie wierzyłem, że do takiej walki dojdzie. I to już za 2 miesiące. Z pewnością świetnie się sprzeda.
I teraz zastanawia mnie fakt, czy bójka Haye vs Chisora w lutym mogła być skrupulatnie zaplanowana... ![]() |
|||
09-05-2012, 01:44 PM
|
|||
|
|||
W takich sprawach nie ma przypadków. Weźmy "spontaniczne" pojawienie się Abrila na konferencji Riosa, słynny dialog:
-"Speak Spanish!" -"Que puto?!" po którym nastąpiła szarpanina (oczywiście nikomu krzywda się nie stała), a po paru dniach ogłoszono, że to Abril całkiem przypadkowo zastapi Gamboę w walce wieczoru. Dalszy ciąg każdy zna. Ta bójka też była wyreżyserowana, bo skąd niby na tej konferencji wziąłby się Haye? |
|||
09-05-2012, 01:58 PM
|
|||
|
|||
@Maynard
Bzdury. Kliczko's nigdy nie wyrazili by zgody aby na ich konferencji po walce doszło do takiego incydentu. Oni mają swoją godność. W dodatku dlaczego mieliby się zgodzić? oni lub ich promotor. Musieli by coś z tego mieć a tak to najbardziej nachapią się Haye,Chisora i Warren... Po prostu Warren dobrze wyczaił moment. Dobry powód żeby zorganizować bratobójczy pojedynek... Haye był na walce Kliczki i Chisory w studiu Sky Sports i być może dostał jakąś przepustkę to żaden problem aby dostał się na tę konferencję. Z tymi licencjami też było ustawione? daj spokój... Maynard jesteś mądry człowiek, ale chyba Cie trochę poniosło... |
|||
09-05-2012, 02:08 PM
|
|||
|
|||
Z licencjami? Trochę funtów poszło i no problem.
Kliczkowie nic nie musieli wiedzieć o planach Haye'a, Chisory i Warrena, po prostu zostali wykorzystani (Haye pewnie tam był, bo były pogłoski, że miał zmierzyć się później z Witalijem). Zresztą, na zamieszaniu też skorzystali, bo mówiło się o tym przez kilka dni, a nazwisko "Kliczko" zawsze przewijało się w tle. Za dużo wiem już o tym biznesie, żeby wierzyć w przypadki... |
|||
09-05-2012, 03:33 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2012 03:36 PM przez Kikas.)
|
|||
|
|||
Moim zdaniem to nie było zaplanowane- myślicie że Chrisora zgodziłby się żeby rozbić mu na głowie butelkę?
Haye oczywiście przyszedł tam w celach czysto prowokacyjnych, ale nie przewidział że Chrisora do niego podejdzie (David chciał coś ugrać tą prowokacją, ale myślę że sam się tego nie spodziewał, że ugra tak wiele ![]() Przynajmniej takie jest moje zdanie. |
|||
09-05-2012, 08:25 PM
|
|||
|
|||
@Maynard
Nie ma takiej opcji. Na prawdę sądzisz, że do tego stopnia ludzie chcą się nachapać pieniędzy, żeby urządzać tego typu cyrki? Haye poleciał do Monachium aby publicznie spytać o walkę Haye v Klitschko cały team Braci. Srebrnego ciecia i samego Vitka. Chisora się wciął i było co było. @Kikas Haye nie rozbił butelki na głowie Derecka. Nie sądzę, że David był nawet zainteresowany walką z Chisorą. Z resztą wystarczy obejrzeć ich kłótnię przed główną akcją. Nie ma mowy o ustawianiu. Panowie, litości. Jedyna prawda to funty za luksemburskie licencje. W to jestem gotó wierzyć. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości