Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Mayweather na punkty | 4 | 26.67% | |
Mayweather przed czasem | 8 | 53.33% | |
Conor na punkty | 0 | 0% | |
Conor przed czasem | 1 | 6.67% | |
Będzie remis | 2 | 13.33% | |
Razem | 15 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Mayweather vs McGregor
|
27-09-2017, 09:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs McGregor
Nie będę prowadził polemiki bo taka informacja jaką Ty przytaczasz również się ukazała.
Czytałem także że PPV dotyczy "zakupów międzynarodowych" telewizji kablowych i satelitarnych oraz telewizji cyfrowych w Ameryce Północnej. Oni niezbyt precyzyjnie to podają , podobnie jak sposób liczenia . Nie twierdzę ,że mam rację. Mam jedynie wątpliwości jak jest naprawdę |
|||
27-09-2017, 11:07 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2017 11:09 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Jeśli dany zawodnik dostaje % od sprzedanych pakietów PPV to ten wynik musi być bardzo dokładny. Z jednej strony zaniżony wynik to mniej kasy do oddania, z drugiej strony jest to brak rekordu.
|
|||
28-09-2017, 05:34 AM
|
|||
|
|||
Na stronie Showtime jest informacja, że policzenie PPV nie jest takie proste i jest ono szacunkowe.
Osobiście jestem zdziwiony tą informacją bo wydawało mi się że policzenie PPV to bardzo prosta sprawa i można zrobić to bardzo dokładnie. Wiedziałem ,że policzenie oglądalności w kanale otwartym jest obarczone dużym ryzykiem błędu, ale że PPv to już dla mnie niezrozumiałe. Nie wiem kto ma rację. Czy Showtime wprowadza dezinformację , czy jest tak naprawdę. Musiałbym zgłębić temat. |
|||
28-09-2017, 11:14 AM
|
|||
|
|||
Szacunkowo obliczają ile mają oddać kasy zawodnikom i ich sztabom. Brzmi nieźle.
Nie potrafią obliczyć ile dostali przychodu w gotówce? |
|||
28-09-2017, 05:14 PM
|
|||
|
|||
Nawet w tym wywiadzie do którego podałeś link Espinoza mówi że policzenie PPV nier jest proste i trwa dosyć długo.
Nie wiem na czym to polega bo mało jest w internecie na ten temat. Może tajemnica handlowa albo nierzetelność tych stacji które wykupiły sublicencje. Jakieś to wszystko zagmatwane i każdy inaczej to wyjaśnia. |
|||
28-09-2017, 06:10 PM
|
|||
|
|||
W UK policzone wyniki są dostępne od wielu dni, wyniki GGG- Canelo (1,3 miliona) dostępne dwa tygodnie po walce. Jak widać da się szybciej niż to robi Showtime.
|
|||
03-10-2017, 11:29 AM
|
|||
|
|||
http://www.boxingscene.com/mcgregor-dq-c...on--121046
Za jakąkolwiek dyskwalifikację, Conor musiałby zapłacić 10 milionów. Mówiło się o znacznie większych karach. |
|||
15-12-2017, 12:16 AM
|
|||
|
|||
Showtime podał oficjalny wynik sprzedaży PPV (wyłącznie dla Ameryki północnej) 4.3 miliona.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości