Ankieta: Jak zakończy się walka Fury-Kliczko II ? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Wygra Fury na punkty | ![]() ![]() ![]() |
5 | 33.33% |
Wygra Kliczko na punkty | ![]() ![]() ![]() |
3 | 20.00% |
Wygra Fury przed czasem (KO/TKO itd.) | ![]() ![]() ![]() |
3 | 20.00% |
Wygra Kliczko przed czasem (KO/TKO itd.) | ![]() ![]() ![]() |
4 | 26.67% |
Remis | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Razem | 15 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Kliczko vs Fury - wielki rewanż
|
12-09-2016, 04:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Fury - wielki rewanż
Nie wiem co zrobil Joshua by byc liderem HW. Ze niby Whyte, Brezeale i Martin to wiecej niz Chisora, Cunningham i Kliczko?
![]() Czy wrozenie z fusow "jakby AJ walczyl z Furym to by wygral"? Co do p4p, Kliczko a za nim pewnie inni HW mowil ze uwaza sie za numer jeden bo ti oczywiste ze najlepszym bokserem jest najlepszy bokser HW ![]() |
|||
12-09-2016, 05:12 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2016 05:25 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Chisora wrak, Cunnigham nie jest ciężkim, .
Gogolius ja wiem że się trochę kochasz w Furym, ale nikt na tym Forum oprócz ciebie nie powie że Fury jest liderem w HW, . 17 pojedynków, wszystkie wygrane przed czasem, Mistrzostwo i na rozkładzie: Kevin Johnson, Whyte,Martin, Breazeale, Fury w swoim 16 pojedynku wygrał przed czasem z Firthą a później z Pajkićiem ![]() ![]() Nadszedł czas aż przewrócił się po ciosach Crusera Cunninghama, lecz pokonał go w końcu na punkty. Wypunktował po nudnej walce Władimira, i lider HW. |
|||
12-09-2016, 05:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2016 05:52 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
No sorry wygral wyraznie z dziesiecoletnim dominatorem HW i top3 p4p.
Nie mowi o Chisorze z rewanzu tylko z pierwszej walki: to byl bardzo dobry bokser jeszcze sprzed rozbicia przez Haye i Kliczke. Na pewno Chisora nie odstaje od Whyte, USS od Johnsona (rany, od niego to nie odstaje Hammer, kogo mu tu porownujemy). Z reszta Kliczko wart jest wiecej niz 17 skalpow AJ razem wzietych. Co do innych widzacych Tysina jako lidera Hw to nie bede ich wolal, sami przyjda ![]() Jasne ze obecny AJ jest lepszy niz Kliczko 17-0 ale porownanie bez sensu bo porownuje bokserow w roku 2016 a nie na konkretnym etapie kariery. Nie wiem jak mozna negowac fakt ze liderem jest koles pokonujacy dotychczasowego bezpsrzecznego lidera. Ja wiem ze AJ moze wygrac z Furym ale patrzac na resume to wg mnie Wilder ma lepsze, zastanowilbym sie tez nad Ortizem. Johnson? Kogo trzeba brac za przyklad zeby bronic AJ. Whyte i Breazale nie wydaja sie lepsi od Stiverne + Molina + Duhapaus. Jasne, lider hw za 10 lat. AJ ma najwieksze szanse na to. Ale poki co jego osiagi to czolowka HW ale zeby brac go za krola? |
|||
12-09-2016, 07:05 PM
|
|||
|
|||
Fury wygral z Cunnem przez faul nie decyzje,Chisora w pierwszej walce z Furym nie byl rozbity ale byl zatluszczony i bez formy.Fury jest liderem HW bezsprzecznie,pokonal dominatora posuchy ale 10letniego i to sie liczy.Joshua zlapal ochlap od Tysona jak Żakuj od Żana Reno w goscie goscie,taka prawda #BoweLewis.Resume Joshui nie jest lepsze od Tysona(F) napewno od Wildera tez.Ortiz ma porOwnywalne do Antka bo taki Jennings z Martinem jak i Breazelem tez by wygral z palcem w nosie.Inna sprawa ze Anthony wszystkich nokautuje,wyglada jak Grecki Bog na cyklu od Karmowskiego,jest czarny,i wyhajpowany w chuj.Nie jestem pewny zwyciestwa Joshui nad Furym,Wilderem,Ortizem.
|
|||
12-09-2016, 07:21 PM
|
|||
|
|||
Joshua jeszcze nie jest numer 1 w HW ale styl w jakim odprawia rywali robi potężne wrażenie. Właśnie choćby ten Kevin Johnson z którym wszyscy się męczyli po 12 rund a który z Joshua padł w 2 rundzie a tak prawidłowo w 1 ale sędzia pijanego Kevina pomógł zaprowadzić do narożnika, co było dla mnie nieco dziwne.
|
|||
12-09-2016, 08:33 PM
|
|||
|
|||
Fury jest bezwzględnie numerem 1 w HW, ale... tylko do końca października.
|
|||
12-09-2016, 08:47 PM
|
|||
|
|||
A co się potem stanie?
|
|||
12-09-2016, 08:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2016 08:50 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Ciekawe jest jednak to ze jak Kliczko miał wszystkie pasy i bronił przez 50 ; lat
każdy bał się przyznać że jest absolutnym liderem HW, Fury jest gloryfikowany a jeszcze po słabej walce rewanżowej z Chisorą a było to na krótko przed walką ze Steelhammerem, większość się z niego śmiała, to jest nawet bardzo ciekawe. .hmm. |
|||
12-09-2016, 09:14 PM
|
|||
|
|||
Dzięki Panowie
![]() Nie wiem kto się śmiał z Fury'ego, ale ja na głos przewidywałem jego wygraną. I też nie wiem kto (na pewno nie na tym forum) bał się przyznać, że Kliczko był absolutnym liderem HW. No, może wtedy gdy przychodziłem na forum i top3 90% userów wyglądało tak: Witalij - Wład - Haye (w tej kolejności). Jak zabrakło Witka i David sobie odpuścił karierę, to nikt przy zdrowych zmysłach nie widział jakiegokolwiek zagrożenia. Za numer dwa uważano chwilowo Stiverne'a, Saszę, ale nigdy nikt nie ukrywał, że między Kliczko a resztą jest przepaść. Cytat:oshua jeszcze nie jest numer 1 w HW ale styl w jakim odprawia rywali robi potężne wrażenie.Prawda. Cytat:nna sprawa ze Anthony wszystkich nokautuje,wyglada jak Grecki Bog na cyklu od Karmowskiego,jest czarny,i wyhajpowany w chuj.Prawda. |
|||
12-09-2016, 09:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2016 09:25 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Prawda jest taka że 30 października, będzie królem leżącym w szpitalu
Były posty, Kliczko nudny, nie jest liderem bo dobiera rywali, mogę jest przytoczyć ale jest ich za dużo. Gogolius masz różowe moce , przytocz je. Jesteś od rana do wieczora to na pewno je pamiętasz. (12-09-2016 08:33 PM)kubala1122331 napisał(a): ale... tylko do końca października. oj tak. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości