Kuchnia forum.bokser.org
|
05-01-2015, 07:02 PM
Post: #11
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
Wole pizze z biedronki, ta z kurczakiem jest sztosem niesamowitym jeżeli chodzi o mrożonki.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
05-01-2015, 07:05 PM
Post: #12
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
Mrożona pizza to profanacja, najlepsza pizza jest bezapelacyjne w pizza hut, jedynie co może się równać to domowa.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
05-01-2015, 07:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 07:11 PM przez Martin.)
Post: #13
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
Pizza mrożona do tej z Pizza Hut to jak gala Wojaka do gali na której walczy Mayweather... choć ta mrożona Guseppe daje rade.
|
|||
05-01-2015, 11:43 PM
Post: #14
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
Wole kupić sobie 5 pizz z biedronki które są b.dobre w swojej klasie niż 1 w pizzeri.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
06-01-2015, 12:21 AM
Post: #15
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
KrychuTMT, propsy dla ciebie Też wole pizze z Biedronki, , przynajmniej kupiłem czasami, ja tam nie lubie wydawać hajsu na jakieś tam pizzerie, i pizzy typu :americano ,mexicano,burdello
|
|||
06-01-2015, 12:26 AM
Post: #16
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
Najlepsza pizza to jest domowa, mojej żony z szynką, serem, papryka i dużą ilością przypraw A z sieciówek, wolę Da Grasso od Pizzy Hut. Mam blisko pracy, więc się czasami zamawia z kumplami na spółę i wcina w 15 minut na stołówce.
|
|||
06-01-2015, 12:34 AM
Post: #17
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
Co kto lubi, ja wolę wydać trochę więcej kasy szczególnie, że rzadko jadam fast-foody. W pizzy najważniejsze jest ciasto, a ciasto w mrożonkach jest niezbyt dobre, że się tak wyrażę.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
06-01-2015, 12:37 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2015 12:37 AM przez CCConeser2.)
Post: #18
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
Domowa to fajny sposób na masę. Sam w tamtym tygodniu zajadałem codziennie jako trzeci posiłek. Przygotowanie jest niezwykle łatwe. Mąka, przyprawy, sól - miesza się potem dodaje rozrobnione w gorącej wodzie drożdże i ugniata się ciasto. Smaruje się oliwą blachę wykłada ciasto. Sos - koncentrat pomidorowy + przypawy + troche wody + sól. I potem się sypie, co się lubi najbardziej. 25 minut w 180 stopniach i się je. Trzeba jeść szybko, bo jak stygnie jest niedobra, ciasto jest inne . A co do Pizzy Hut - pracowałem w sierpniu, tak jeszcze jakoś przed rozpoczęciem nauki w UK. Z tego, co pamiętam 1 osoba była z Anglii, 3 z Pakistanu, 2 z Indii oraz jakis tam pizzamaker z Iranu, tragedia. Wszystko spadało na podłogę, to się podnosiło i kładło na pizzę. Ciasto jest takie dobre ponieważ blaszka jest pryskana jakimś olejem w spreju, do tego grubszego dawało się olej palmowy. I tak najlepsze było jak stałem na recepcji - zadzwoniła Polka i napierdala Polski alfabet .
|
|||
03-01-2016, 12:34 AM
Post: #19
|
|||
|
|||
RE: Kuchnia forum.bokser.org
Od 5 stycznia ponownie festiwal pizzy w Pizza Hut.
No to bijemy rekord z zeszłego roku . |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości