Jak zostać zawodowym pięściarzem?
|
22-02-2012, 09:50 PM
|
|||
|
|||
Jak zostać zawodowym pięściarzem?
Pytanie jak w temacie. Ma ktoś jakieś pojęcie na ten temat? Zawsze mnie to interesowało. Co muszę zrobić, żeby stać się zawodowcem? Może jakieś info odnośnie kosztów? Myślę, że temat może być ciekawy.
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
23-02-2012, 04:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Jak zostać zawodowym pięściarzem?
Osiągnąć coś w amatorce (jakiś tytuł np mistrzostw Polski) i po prostu być dobrym
|
|||
23-02-2012, 04:46 PM
|
|||
|
|||
Nie powiesz mi, że bez zaplecza amatorki nie mogę być zawodowcem. Sosnowski podobno tak miał.
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
23-02-2012, 05:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2012 05:37 PM przez AdamekFightPL.)
|
|||
|
|||
Danny Green też nie miał nic wspólnego z amatorką. Jerome, ja wiem tylko tyle, że zawodowcem może być każdy człowiek na ziemi, który spełni wszystkie warunki lekarskie itd. W końcu boks zawodowy to taki sam zawód jak np. praca w ochronie, do której żeby się dostać, też musisz spełniać jakieś warunki itd...
PS. A co marzy Ci się walka z Kliczkami, hehehe ? |
|||
23-02-2012, 06:10 PM
|
|||
|
|||
Hehe ;] Byłoby cudownie.
Od momentu kiedy tylko zacząłem się interesować boksem widziałem tam siebie. Nie w tym względzie, że jestem idealny do tego sportu ale chciałbym się kiedyś sprawdzić. Na amatorkę jestem za stary a z resztą to nie to samo to boks zawodowy, który kocham. Kto wie? Może kiedyś. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
23-02-2012, 06:52 PM
|
|||
|
|||
Trzeba wystąpić o licencje by móc występować (w Polskich brawach i w ogóle ) . Za stary? Tarver zdobył brązowy medal na olimpiadzie w wieku 28 lat więc nic do stracenia
"honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
23-02-2012, 06:54 PM
|
|||
|
|||
@szansepromotions
Wow. Nie wiedziałem. Zmotywowałeś mnie ;D They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
23-02-2012, 08:14 PM
|
|||
|
|||
(23-02-2012 06:52 PM)szansepromotions napisał(a): Za stary? Tarver zdobył brązowy medal na olimpiadzie w wieku 28 lat więc nic do straceniaWłaśnie, a potem z Rockym walczył |
|||
23-02-2012, 08:42 PM
|
|||
|
|||
Jerome
Ale pomyśl, który promotor wziąłby do siebie boksera, który jest już starszy i nie ma żadnego zaplecza amatorskiego?? Musiałby być mega talentem |
|||
23-02-2012, 08:53 PM
|
|||
|
|||
@bokser
Przecież my żartujemy na mój temat. Zgadzam się z Tobą. Z tym, że na 1 walkę potrzebny mi w ogóle promotor? They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości