Steve "USS" Cunningham
|
05-12-2014, 08:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Steve "USS" Cunningham
(05-12-2014 07:04 PM)Martin napisał(a): Cunninghamowi należy życzyć aby jak najwięcej zarobił (ze względu na córeczkę), ale już walki z Kliczko to bym mu nie życzył, szkoda jego zdrowia, a tego mógłby duuużo stracić wchodząc do ringu z Ukraińcem. O kazdym kto wychodzi z Kliczko do ringu mozna tak napisac. Ja chce tej walki! Pytanie czy Cunningham wyboksuje Glazkova..? Podobnie jak Redd, uwazam, ze duzo bedzie zalezalo od taktyki Amerykanina, ale jestem dobrej mysli. |
|||
05-12-2014, 08:44 PM
|
|||
|
|||
Kurde, Glazkov jest przeceniany. Z dobrym zawodnikiem dal jedna dobra walke - wyraznie wygral z Adamkiem ale forma Tomka w ostatnich dwoch latach obniza znaczenie tego zwyciestwa. Procz tego Glazkov wygrywa w kiepskim stylu ze sredniakami i notuje remis jako prezent od sedziow.
To sa osiagi Glazkova w ostatnim czasie, nie ma progresu. Na ile sytuacja na Ukrainie go oslabia to nie wiem, nie wykluczam ze nagle wyskoczy z super forma ale na chwile obecna to jest obnazany przez Cunna i tylko punktowi moga mu pomoc. |
|||
05-12-2014, 11:30 PM
|
|||
|
|||
Kurde, pierwsze słyszę! Świetna walka przede wszystkim. Ja i sercem i rozumem za USS, bo jak oglądam Głazkova to w każdej walce coraz wyraźniej widzę go jako typowego średniaka. Win nad TYM Adamkiem zamazał trochę ten obraz. Ta walka da nam już ostateczną odpowiedź kim jest Głazkov
|
|||
06-12-2014, 09:57 AM
|
|||
|
|||
Ja na dzień dzisiejszy nie widzę za bardzo w jaki sposób Głazkow miałby to wygrać. Ukrainiec jest dla mnie tylko solidny i Steve by go wypykał. Co do ewentualnego starcia USS z Kliczką to byłaby to walka bez historii, ale Cunnowi należy się jakaś dobra wypłata za to jak podniósł się niemalże z dna.
|
|||
06-12-2014, 10:45 AM
|
|||
|
|||
Cunn to najmniejszy zawodnik obecnej HW, kazdy celny cios przez niego zadany Kliczce odnotowany by byl jako sukces. To tez dobra okazja dla Wladka na walke w USA choc poki co kolejka spora: Jennings, Stiverne, Fury.
|
|||
06-12-2014, 11:01 AM
|
|||
|
|||
Cunn nie jest wcale taki niski. Niżsi bokserzy z szeroko rozumianej czołówki HW: Stiverne, Perez, Szpilka (na pewno nie ma 191), Ruiz Jr, Takam, Chisora, Czagajew...
|
|||
06-12-2014, 11:25 AM
|
|||
|
|||
A i zasięg i szybkość bdb.
|
|||
06-12-2014, 11:27 AM
|
|||
|
|||
Za duzy skrot myslowy, chodzilo mi o jego wage. On wnosi najmniej do ringi/na wazeniu przynajmniej ostatnimi czasy. Zasieg ma faktycznie swietny jak na takie gabaryty.
Ciekaw jestem czy probowalby walczyc z Kliczko jak Chris Byrd. |
|||
06-12-2014, 06:03 PM
|
|||
|
|||
No i bądź co bądź Steve zawalczy na HBO,świetna wiadomość,pamieta ktoś kiedy i czy w ogóle "USS" walczył na HBO?
|
|||
01-04-2015, 10:04 PM
|
|||
|
|||
Może pytanie wyda się Wam zadane tak "ni z gruchy ni z pietruchy" ale... uważacie, że Cunninghama dopadł wiek? Tak pytam przed ewentualną walką Szpili z Cunem. I jak ewentualnie byście widzieli szansę obydwóch w tym pojedynku? Czy Cunningham - ten z ostatniego pojedynku z Głazkowem - byłby faworytem?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości