Władimir Kliczko - Bryant Jennings
|
18-01-2015, 02:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko - Jennings?
Można odetchnąć z ulga, że nie będzie cyrku z Briggsem.
|
|||
18-01-2015, 02:45 PM
|
|||
|
|||
Jennings ucieka przed Wilderem!
A tak serio to bardzo fajnie. Ale jako odmieniony fan boksu, nie powtórzę czegoś w stylu, że nie widzę u Jenningsa szans ![]() 70-30 to dobry podział na określenie szans obu Panów ![]() |
|||
18-01-2015, 06:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko - Jennings? | |||
18-01-2015, 06:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko - Jennings? | |||
18-01-2015, 06:30 PM
|
|||
|
|||
(18-01-2015 06:08 PM)Martin napisał(a): Dajecie Jenningsowi 30% szans na zwycięstwo, poważnie??? Ja nie daję ![]() |
|||
18-01-2015, 09:44 PM
|
|||
|
|||
No ja myślę podobnie, ale tak się przejechałem na Wilderze, że długo nie dam nikomu mniejszych szans niż te 20-30%
![]() |
|||
19-01-2015, 08:25 AM
|
|||
|
|||
Bez przesady, Wilder miał tylko podejrzaną szczękę i luki w obronie choć zasięg taki że mógł to zminimalizować, gdyby nie to to byłby wyraźnym faworytem a tak szanse były w granicach 50/50, tutaj mamy praktycznie mismatch, dodatkowo układ stylów taki że jak Władzia chce się pokazać w USA taką walką to z pewnością go Amerykanie pokochają... Dla mnie pod każdym względem ciekawsza byłaby ustawka z Cannonem.
|
|||
20-01-2015, 07:52 PM
|
|||
|
|||
Walka w Madison Square Garden w Nowym Jorku. Strasznie się cieszę bo najbardziej lubię tę właśnie halę a nie da się ukryć, że stolica boksu leży teraz na zachodniej stronie USA w Las Vegas.
Władzia też się cieszy ![]() - Jestem szczęśliwy, że znów zawalczę w Nowym Jorku. Stoczyłem tam swoją pierwszą unifikacyjną walkę oraz kilka innych świetnych występów - mówi obecny czempion federacji WBA/IBF/WBO wagi ciężkiej. Ukrainiec jest zadowolony z rywala, z jakim będzie się musiał zmierzyć podczas kwietniowej gali. Niespełna 39-latek uważa, że Jennings jest naprawdę dobrym pięściarz, a przede wszystkim godnym przeciwnikiem. - Mam duży szacunek dla Bryanta Jenningsa i jego osiągnięć. Dobrze pracuje na nogach i ma świetną technikę. Doskonale wiem, że będzie to trudne zadanie - ocenia młodszy z braci, który w ubiegłym roku odprawił przed czasem Alexa Leapai i Kubrata Pulewa. Czy Jennings będzie kolejną ofiarą? - Będzie to na pewno świetna bokserska noc. Ze swojej strony zrobię wszystko, by wygrać - dodaje. |
|||
20-01-2015, 08:07 PM
|
|||
|
|||
Oby tylko "kliczkowego" undercardu nie zrobili i wpuścili tam kogoś poważnego.
![]() |
|||
04-02-2015, 05:36 PM
|
|||
|
|||
Fotki ze spotkania Władka i Jenningsa
http://www.boxing.pl/forum/newsy/31620-z...-oczy.html |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »