Krzysztof Zimnoch
|
23-06-2015, 10:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Krzysztof Zimnoch
Zimnocha nikt już nie pamięta, więc Wilder pewnie też nie.
![]() |
|||
24-06-2015, 09:48 AM
|
|||
|
|||
(23-06-2015 07:33 PM)KrychuTMT napisał(a): Zimnoch może teraz da rewanż Wilderowi xDDD.Kariera Zimnocha upadła, a Artur Szpilka odleciał mu niczym astronauta w kosmodromie... jednak życie jest nieprzewidywalne i tak całkowicie Krzyśka nie skreślam. Pożyjemy, zobaczymy. Marne ma szanse na odbudowanie się ale jeżeli zmieni nastawienie na bardziej pozytywne (zauważyłem, że gość jest bardzo spięty i mega pesymistycznie nastawiony do życia) to może uda mu się wygrać z jedną czy dwie jakieś wielki walki. |
|||
24-06-2015, 10:16 AM
|
|||
|
|||
Krzysiu nie ma czego odbudowywać, bo on niczego nie zbudował. Gość nikogo nie pokonał, męczył się z McCallem ( naciągane zwycięstwo) czy klaunem Binkowskim.
Mimo wszystko, niech chłopak wraca do zdrowia i może będzie mu dane pozytywnie zaskoczyć. Nawet chciałbym zobaczyć jego walkę z Cycem ( nie z psem Szpilki :v ),w której jak dla mnie nie dałby sobie rady. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
24-06-2015, 05:34 PM
|
|||
|
|||
Co do walki z Kołodziejem to Zimnoch jest na tak. Ciekawe, co na to Kołodziej. Były pretendent do mistrzowskiego pasa, chyba nie wystraszy się Zimnocha?
|
|||
28-06-2015, 01:54 PM
|
|||
|
|||
Nawet ciekawy wywiad z Zimnochem. I to bez bluzgów na Artura. Tak w dużym skrócie to daje sobie jeszcze z 5 lat boksowania oraz ma w planach najpóźniej za 3 lata stoczyć jakąś poważną walkę. Nie wiem czy chodziło mu o walkę o jakiś pas czy też po prostu o jakiegoś świetnego przeciwnika. W każdym bądź razie zdrowieje, dochodzi do siebie i chce się bić.
![]() |
|||
28-06-2015, 02:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2015 02:37 PM przez Wit.)
|
|||
|
|||
Po ocenach widzę, że ludzie zdążyli już znielubić Zimnocha. Ja tam czekam i jak wyjdzie do ringu, to chętnie zobaczę co pokaże.
![]() E: Bardzo chętnie bym go zobaczył z Kołodziejem, którego od zawsze oceniam jako drewniaka. ![]() |
|||
28-06-2015, 03:52 PM
|
|||
|
|||
A więc Twoje marzenie może niebawem się spełnić. Ja natomiast zobaczył bym Krzysztofa z... Dillianem Whytem, ale pod warunkiem, że już odbuduje formę.
![]() |
|||
31-07-2015, 04:08 PM
|
|||
|
|||
Zimnich to świetny bokser i wielki talent - bardzo niedoceniany.
|
|||
15-09-2015, 04:18 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Czterech kandydatów do walki z Zimnochem w WieliczceKto Wam pasuje z tej czwórki? Tony'ego Grano nie znam ale z tych trzech to wydaje mi się, że największym wyzwaniem dla Zimnocha byłby Gbenga Oluokun. |
|||
15-09-2015, 04:27 PM
|
|||
|
|||
Tony Grano był przymierzany niegdyś do pojedynku z Adamkiem (wtedy też pojawił się chyba Jennings i Hanks, a i tak wypadło na Guinn'a). To jego bym widział najchętniej z racji tego, że chyba byłby najciekawszym i najmniej wypalonym bokserem z tej czwórki. Na późniejszych pozycjach stawiałbym: Oluokun'a (za którym sędziowie chyba nie przepadają
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości