Kołodziej vs Makabu
|
17-12-2013, 06:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Kołodziej vs Makabu
Kołodziej miał wszystko tutaj wręcz idealnie dopasowane.
Walka w Europie więc zero kłopotu z aklimatyzacją, duża gala z Gołovkinem w roli głównej, pas do zdobycia, zajebiste pieniądze - no dla takiego gościa jak on czyli z prowincjonalnych gal to wręcz propozycja marzenie. A ten coś pie**oli, że kontrakt nie w pełni zgodny z Polskim prawem... ![]() Ciekawy jest też kontrast pomiędzy Wasylem a Kołodziejem w kwestii powodów nie przyjęcia tej walki. |
|||
17-12-2013, 06:44 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Nie sądzę by gość, który spędził trochę czasu w pierdlu, miał wcześniej pewne "przygody" załamał się po ewentualnej porażce z Jenningsem. Bez przesady. |
|||
17-12-2013, 06:49 PM
|
|||
|
|||
A ja sądze identycznie tak jak RedHawk Szpilka wydaje się być ,miętki' psychicznie.
|
|||
17-12-2013, 06:51 PM
|
|||
|
|||
Przenieśmy tą dyskusję do tematu "Artur Szpilka".
|
|||
17-12-2013, 11:24 PM
|
|||
|
|||
No Kołodziej nie popisał się. Gadanie, że kontrakt nie taki, że coś nie tak, jest naprawdę głupie. Nie wiem jak tam było w rzeczywistości, ale wydaje mi się, że Harnaś powinien robić wszystko by do tej walki doszło, a zależało wszystkim tylko nie jemu...
"Niestety, okazało się, że kontrakt wygasł w czwartek..." - jak to przeczytałem to masakra ![]() ![]() |
|||
18-12-2013, 09:57 AM
|
|||
|
|||
Dla mnie tonieporozumienie. Wiekszosc kontraktow wyglada z grubsza tak samo plus nie jest to stos dokumentow a kilkadziesiat zdan. Nagle kontrakt na walke z kims mocniejszym jest wyjatkowy a do tego deadline ustawiony w skrajny sposob.
Teraz niby Kolodziej gada ze szykuje sie grejt walka ale narazie cisza zeby nie zapeszyc... nie wiem kto jest bardziej mekki, Harnas czy Wach. |
|||
18-12-2013, 11:28 AM
|
|||
|
|||
Z jednej strony krytykuje się Kołodzieja i jedzie po nim jak po łysej kobyle, z drugiej jednak Wasyl nie może go traktować w ten sposób. Przed chłopem walka życia, a on nie dostaje ani solidnej wypłaty ani pełnego obozu przygotowawczego z Łapinem. Paweł dobrze wie, że porażka z Makabu może oznaczać koniec kariery, a z czegoś trzeba żyć.
![]() |
|||
18-12-2013, 11:36 AM
|
|||
|
|||
Nie dostanie solidnej wyplaty? Andrzej Wasilewski, mowil o kwocie zblizonej do tej ktora zarobil Diablo, gdzie bronil po raz enty pasa... wiec o czym my Tu w ogole... ? Niech Kolodziej sie cieszy, ze w ogole ktos dal mu szanse zarobienia, bo jego rywale, to w 90% leszcze. Druga sprawa... Harnas, ma co miesiac placona pensje, jak kazdy pracujacy gosc. Jego zachowanie wzgledem promotora, to moim zdaniem brak szacunku, a te wszystkie wymowki, to wczoraj Duncan-ktory dobrze zna sprawy zakulisowe-poruszyl na RP, i wylal mu na leb kubel zimnej wody... i dobrze. Byla polewka z Wacha, a Kolodiej robi to samo, i nie pierwszy raz.
![]() |
|||
18-12-2013, 11:57 AM
|
|||
|
|||
@BMH
Wasyl mówił o kwocie prawie takiej jaką dostał Diablo. Prawie to może być równie dobrze 1/2. ![]() |
|||
18-12-2013, 12:05 PM
|
|||
|
|||
Prawie, to prawie... trudno oszacowac, czy jest to pol, a moze 80% tego co zgarna Diablo...
![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości