Gala boksu w New York-Barclays Center
|
20-10-2013, 10:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Gala boksu w New York-Barclays Center
Żaden z nich nie gwarantuję dużej kasy , więc wątpię aby Floyd na to poszedł .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
28-10-2013, 10:39 PM
|
|||
|
|||
Na gali zawalczy także Daniel Jacobs (26-1, 23 KO) i Marcus Browne (7-0, 6 KO), gala zapowiada się naprawdę interesująco...
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
03-12-2013, 05:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2013 05:43 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Niesamowita gala. Świetne połączenie ilości i jakości. Tyle świetnych walk...]
Medialnie to może wygląda nieco inaczej ale jak dla mnie main eventem jest tutaj Trout-Lara. Zdecydowanie najwyższy poziom sportowy ze wszystkich walk na tej gali. Niesamowicie ciekawe zestawienie dwóch zawodników z Top 5 wagi 154 lbs. Następnie walki też są ciekawe ale jednak Bika-Dirrell to nie to samo bo już teraz można wydrukować wynik walki 120-108 Dirrell. Judah-Malignaggi to też ciekawa walka ale no jednak to jest walka dwóch upadających gwiazd. No i tak na koniec pytanie, które mnie nurtuje od ogłoszenia tej gali. Czy tylko mnie kompletnie nie obchodzi walka Alexandra? No i oby ta gala się tak ułożyła żeby jeszcze zobaczyć walkę Rigondeaux |
|||
03-12-2013, 06:18 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2013 06:19 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Gala zapowiada sie faktycznie konkretnie. Judah vs Maliganggi, Alexander-Porter, Trout-Lara... Na kazda z tych walk spokojnie bym odpuscil spanie w nocy. O szansach, czy swoich typach rozpisze sie blizej weekendu.
BESTIA Skad info, ze bedzie walczyl Jacobs? I w jakiej wadze mialby sie odbyc jego potyczka z Brownem? Czy miales na mysli, ze po prostu wystapia na tej samej gali? Chyba to drugie... co? |
|||
03-12-2013, 07:14 PM
|
|||
|
|||
Cytat:BESTIA Tak to drugie, pisali na boxing.pl że jacobs ma walczyć na gali NY Barclays Center. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
03-12-2013, 08:43 PM
|
|||
|
|||
Na Boxrecu nie ma Jacobsa a oni przecież zwykle wiedzą o walce zanim jeszcze urodzą się zawodnicy
|
|||
04-12-2013, 05:53 PM
|
|||
|
|||
A ja w sumie bardzo czekam na Bika vs Dirrel - chciałbym, żeby ten drugi wygrał w przekonujący sposób bo dobrych zawodników w super średniej nigdy za mało.
Trout - Lara mówi samo przez się i tu mam zgryz: lubię obu, chciałbym żeby Trout pokazał dobry boks, ale jakoś serducho bardzej za Larą. Nie chciałbym żeby ich kariery były już hamowane - a nawet remis byłby chyba takim hamulcowym. Jeśli idzie o Judah vs Malignaggi - zawsze pojedynek bokserów u schyłku karier wywołuje u mnie mniejsze emocje, bo oni już wiele więcej nie osiągną ale za sentyment jakim darzyłem Judaha - niech wygra, a co! |
|||
04-12-2013, 08:55 PM
|
|||
|
|||
Lara vs Trout to dla mnie jedna z najciekawiej zapowiadających się walk w tym roku.
Judah vs Paulie to również walka mnie interesująca. O szansach rozpiszę się bliżej weekendu. Czekam też na starcie Sakio Biki i mocno mu kibicuję. Jego walka chociażby z Joe Calzaghe zrobiła na mnie duże wrażenie. Zobaczymy ile z niego zostało. |
|||
08-12-2013, 02:31 AM
|
|||
|
|||
Twardziel ten Bika. Pięściarzem od Dirrella jest gorszym, ale przyjąć potrafi. Świetna walka na razie, dobry początek nocy.
|
|||
08-12-2013, 03:07 AM
|
|||
|
|||
U mnie na karcie (której średnio jestem pewny, Direll 114-112, ew. 113-113. A sędziowie: 114-112 Bika, 116-110 Dirrell, 113-113
Bardzo równa walka, Bika pokazał charakter (zresztą Dirrell też). Dobry początek dobrej (oby) gali. Pindera się nie zgadza ; ) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości