Grzegorz Proksa
|
23-12-2011, 10:28 AM
|
|||
|
|||
RE: Grzegorz Proksa
Szkoda, że ta walka ze Zbikiem wypadnie. Moim zdaniem na dzień dzisiejszy Proksa z palcem w tyłku leje wszystkich w swojej kategorii aż do Martineza z którym WEDŁUG MNIE daje równą walkę.
|
|||
23-12-2011, 11:21 AM
|
|||
|
|||
(23-12-2011 10:28 AM)wgtw napisał(a): Szkoda, że ta walka ze Zbikiem wypadnie. Moim zdaniem na dzień dzisiejszy Proksa z palcem w tyłku leje wszystkich w swojej kategorii aż do Martineza z którym WEDŁUG MNIE daje równą walkę. Wow, spokojnie, za wcześnie na takie wnioski po walce z drewnianym Sylvestrem. Nie wiadomo jak zaprezentuje się Proksa w ringu kiedy przyjdzie mu się zmierzyć z kimś szybkim, nie wiadomo jak będzie w stanie sobie poradzić z kryzysem w walce - a takie w walkach z najlepszymi muszą nadejść, nie wiadomo(wiadomo?) czy jego trener da mu jakiekolwiek celne wskazówki w narożniku gdy nie wszystko będzie szło po jego myśli. Proksie zwyczajnie brakuje doświadczenia. Nie mówię, że trzeba go trzymać z daleka od czołówki wagi średniej, ale podnoszenie w górę jego ręki jeszcze przed walką jest jakimś absurdem. |
|||
23-12-2011, 11:48 AM
|
|||
|
|||
Najlepszy polski bokser młodego pokolenia ma szanse na światową kariere.
|
|||
23-12-2011, 12:23 PM
|
|||
|
|||
(23-12-2011 10:28 AM)wgtw napisał(a): Szkoda, że ta walka ze Zbikiem wypadnie. Moim zdaniem na dzień dzisiejszy Proksa z palcem w tyłku leje wszystkich w swojej kategorii aż do Martineza z którym WEDŁUG MNIE daje równą walkę. Z Martinezem to przesadziłeś, Martinez jest w czołówce chyba wszystkich rankingów P4P, jego jab jest wyśmienity, warunkami góruje nad Super G, a odwrotna pozycja Proksy nie powinna być dla niego utrudnieniem, co pokazał w pojedynkach z Dzinzirukiem lub Williamsem. |
|||
23-12-2011, 05:50 PM
|
|||
|
|||
Przesadziłeś faktycznie, Martinez słusznie jest stawiany w pierwszej trójce P4P obok Manny'ego i Floyda.
Również uważam, że Zbik nie wyjdzie do Grzegorza Proksy, a zdarzało mu się płacić większe kary niż 30tys. euro (z tego co słyszałem). Po przegranej z Chavezem jego kariera faktycznie stanęłaby w miejscu a za to rewelacyjnie rozpromowała Grzegorza. Bo mimo że jest to boks, to jestem niemal pewien, że Proksa wygrałby tą walke, chociaz nie sprawiłby byłemu championowi WBC takiego lania jak Sylwestrowi : ) |
|||
07-01-2012, 10:22 PM
|
|||
|
|||
Mam tylko taka nadzieje, ze kiedys zobaczymy jak nasz Grzesiu obija morde tego tchórzliwego, chronionego przez WBC, i tatisynkowatego chaveza.jr. Czekam na ten moment jak czekalem na walke W.Klitschko v D.Haye. Najlepiej niech MGM Grant, zeby Grzesiu sobie zarobil ;]
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
08-01-2012, 02:36 PM
|
|||
|
|||
Obawiam się że do takiej walki ciężko będzie doprowadzić
![]() |
|||
18-02-2012, 05:14 PM
|
|||
|
|||
Warto chyba odśnieżyć temat Grześka, bo od jakiegoś czasu jest znany jego następny przeciwnik:
Kerry Hope 16(1)-3(2)-0 Cóż, powiem szczerze jestem trochę rozczarowany takim wyborem przeciwnika, promotor powinien bardziej się wysilić. Ta walka raczej niewiele da Proksie. Co sądzicie o tym przeciwniku? |
|||
18-02-2012, 05:26 PM
|
|||
|
|||
Boję się, że Proksa będzie zmarnowanym ogromnym talentem :/. Niestety w dzisiejszym boksie bokser bez silnego promotra jest skazany na niepowodzenie.
|
|||
18-02-2012, 06:24 PM
|
|||
|
|||
Wielka szkoda, że nie doszło do walki ze z Zbikiem. Proksa to zawodnik ze ścisłej czołówki wagi średniej. Jemu potrzeba wyzwań i jest na te wyzwania gotowy.
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości