Chavez zmienia kategorię
|
26-09-2013, 08:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Chavez zmienia kategorię | |||
26-09-2013, 09:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Chavez zmienia kategorię
BESTIA
Syf się tu robi.. Skończcie o tych żydach. Tyle pajacują wszyscy żeby młodego chronić a chciałbym zobaczyć minę Aruma gdy Vera nokautuje Chaveza.. |
|||
26-09-2013, 09:17 PM
|
|||
|
|||
Jak coś to dalej piszcie w OFFTOP.
Najwięcej traci na tym sam Chavez , ojciec pewnie trochę naciska na dalszą karierę syna, a on z chęcią przeszedł by już na emeryturę.Arum to najgorsze ścierwo dzisiejszego boksu, jak Don King kiedyś tak Arum dziś. |
|||
26-09-2013, 09:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2013 09:26 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Emeryturka w wieku 27 lat , dosyć szybko . Co do Aruma to 100% racji , na marginesie bym dodał , że Don King kochał pewien naród , ciekawe jaki .Nie będę dokończał bo się zdenerwujecie
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
26-09-2013, 09:30 PM
|
|||
|
|||
Emeryturka w wieku 27 lat , dosyć szybko.
Jego styl życia sprawia jakby nie chciał dalej boksować. |
|||
26-09-2013, 10:06 PM
|
|||
|
|||
Dyskusję nie na temat usunąłem.
Chcecie kolejnych ostrzeżeń, kontynuujcie te bzdury o Bogu ducha winnych Żydach. Jedno ostrzeżenie już poleciało, osoba która je dostała, niech uważa, bo zastanawiałem się nad banem. |
|||
26-09-2013, 10:22 PM
|
|||
|
|||
Co robi Chavez to głowa mała. Jak można tak lekceważyć obowiązki boksera i dodatkowo mieć przyzwolenie promotora. Jak słyszę słowa: "Ważenie jest w piątek o trzeciej po południu. To będzie jedyne takie ważenie w historii boksu. Najpierw zważymy zawodników, a potem podamy limit. To unikalny incydent" Aruma to jest to dla mnie większą kompromitację boksu niż remis w walce Money - Alvarez.
|
|||
27-09-2013, 07:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2013 07:35 PM przez TomaszX.)
|
|||
|
|||
Oby Chavez walczył dalej prezentuje bardzo widowiskowy styl,myśle że mógłby namieszać w SS i LHW.
Musi tylko zwiększyć ilość zadawanych ciosów! |
|||
27-09-2013, 08:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2013 08:07 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
@Sander
Jak chcesz zobaczyć Aruma po tym jak Vera znokautuje Chaveza to obejrzyj Aruma po tym jak Marquez znokautował Pacquiao. Z tym, że Chavez nie zarabia aż tak dużo więc jego wyraz twarzy nie będzie aż tak zabawny jak tamtej nocy Zabawny jak dla kogo oczywiście. Ten widok człowieka, który zmarnował tusz w drukarce na wydrukowanie werdyktu punktowego. Dla mnie bezcenne |
|||
28-09-2013, 07:09 AM
|
|||
|
|||
Chavez wysuszony niczym więzień oświęcimski. Nie wyobrażam jakim cudem z Martinezem ważył 6,5 kg mniej.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości