Perez - Abdusałamow
|
21-12-2013, 10:29 AM
|
|||
|
|||
RE: Perez - Abdusałamow
Za główną:
"Nathan Lewkowicz poinformował, że dzień leczenia w szpitalu Roosevelt Hospital na Manhattan to koszt około trzech tysięcy dolarów. Walka odbyła się już siedem tygodni temu, rachunek jest więc łatwy, ale i również budzący szacunek względem pana Riabińskiego..." Czy ja dobrze czytam: 3 tysiące dolarów za dzień?! |
|||
21-12-2013, 10:59 AM
|
|||
|
|||
@Martin
Tak dobrze. Szacunek dla Riabińskiego... ale on to chyba musi mieć rzeczywiście kasy jak lodu i nie wie co z nią ma zrobić. Najpierw organizacja gali Kliczko-Povetkin wiedząc, że koszty się nie zwrócą, później bez interesowna pomoc dla Abdusalamova, kurde brakuje takich ludzi na tym świecie, a zwłaszcza takich, którzy mają kasy jak lodu. Większość z nich jest już tak zżyta z pieniędzmi, że nawet dolara by za darmo nie dała. |
|||
21-12-2013, 11:19 AM
|
|||
|
|||
A w jakiej branży działa Riabiński?
|
|||
21-12-2013, 01:16 PM
|
|||
|
|||
Pranie brudnych pieniędzy.
|
|||
21-12-2013, 01:29 PM
|
|||
|
|||
RedHawk
Czyli kto? Polityk? ![]() |
|||
16-01-2014, 06:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2014 06:03 PM przez Kikas.)
|
|||
|
|||
Czy się nie mylę, czy Abdul powiedział kiedyś że chce być jak Provodnikov (rozumiem że o styl walki mu chodziło), no to ma.
Tak to się kończy jak zawodnik HW zaczerpuje styl od zawodnika prawie połowę lżejszego. edit: może upraszczam, ale coś w tym jest |
|||
16-01-2014, 06:25 PM
|
|||
|
|||
Kikas
Siemka czemu Cie tak długo nie było? Witaj z powrotem. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
16-01-2014, 06:36 PM
|
|||
|
|||
Siemacie ponownie, nie chciałem robić 'comeback postu' ale okej
![]() Przez sprawy zawodowe nie mam do dyspozycji za wiele czasu, lecz oczywiście zawsze będę tu wracał, jak tylko jakieś refleksje mnie najdą i trochę wolnego czasu zostanie ;p Wolę czytać ogarniętych ludzi niż te łajno spod newsów na portalu ;p |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości